El Piset 1 | Decisió o pressió?

Episodi 1 Temporada 1 36 min.
tp

En aquest capítol d'El Piset, parlem de vicis i addiccions. Ens venen a visitar la cantant Suu i l’influenciador Apolo Planet per a reflexionar sobre com arribem a elles. Per decisió pròpia o per pressió? Sabem posar-hi límits i dir que no? O ens deixem portar pel que fan els altres per no sentir-nos diferents? Passeu al Piset i ho

descobrim!

Candidats a compartir pis amb Ame i Àrtur:

-Suu: Cantautora catalana. 22 anys. Es va donar a conéixer, en un primer moment, a través d'Instagram, on ja té 95.300 seguidors. Amb tres discos davall del braç, la seua cançó Tant de bo va ser la cançó de l'estiu a TV3. Entre els seus somnis està formar una banda pop amb altres dones, escriure una novel·la o col·laborar amb Ginebras o Rigoberta Bandini.

-Apolo Planet: Amb quasi un milió de seguidors a TikTok, Apolo és model, tiktoker i cantant. Ha sigut un dels participants del reality de Netflix ¿A quién le gusta mi follower? És molt conegut per la seua faceta com a model i com a creador de contingut. A TikTok crea vídeos de tota classe, sobretot de temàtica LGTBI. A més, Apolo Planet té la seua carrera com a cantant des de l'any 2018.

stats