Els companys de classe, de la falla, de les sèries de televisió i els actors famosos protagonitzen l'amor impossible de moltes persones

En el Dia de l'Amor Impossible o platònic, conegut en les xarxes socials com a 'crush', hem sabut com aquest sentiment està de present en la nostra vida i en forma part

Debat sobre l'amor impossible en 'A la ventura' / À Punt Mèdia

Totes les persones coneixen bé els termes amor impossible o amor platònic, que algunes confessen haver experimentat més d'una vegada, mentre que altres s'atreveixen a negar-ho.

Actualment, les xarxes socials l'han batejat amb el terme crush, una paraula que els internautes utilitzen per a referir-se a la persona que somiem, de tant en tant i també sovint, encara que sabem que mai l'aconseguirem.

Enamorar-se sobtadament o perdudament d'algú

Tindre un crush també fa referència directa a "enamorar-se sobtadament" o perdudament d'algú a primera vista. La paraula, un terme anglés, fa referència a rebre fort impacte. La paraula vol expressar un sentiment ràpid, explosiu i incontrolat: el de l'amor a primera vista.

Una jove confesa haver patit crush moltes vegades, a la classe, a la falla
Una jove confesa haver patit crush moltes vegades, a la classe, a la falla / À Punt Mèdia

L'equip d'A la Ventura ha eixit al carrer a preguntar a la gent si ha tingut algun amor impossible. I mentre que algunes persones reconeixen que els han tingut "en qualsevol lloc i que han sigut molts, en classe, en la falla...", altres miren cap a les seues sèries de televisió favorites i contesten: "Jo, clar que ho puc dir. El meu ha sigut, i encara ho és, Marcos, l'actor de la sèrie El internado". Els més resignats recorden, amb un profund sospir, aquella primera xica que els va agradar.

Una persona recorda amb resignació quan va patir crush
Una persona recorda amb resignació quan va patir crush / À Punt Mèdia

Els especialistes i col·laboradors habituals d'A la Ventura a la tertúlia també han confessat els seus. Així Cándida Barroso, que en un primer moment es resistia a contestar, per semblar-li una temàtica absurda per a celebrar, no ha pogut escapar a la pregunta de Marta Ventura, i finalment ha contestat d'una tacada i amb tot luxe de detalls: "A mi sempre em va fascinar Robert Redford, un home que a més ha envellit amb dignitat, amb totes les arrugues. En Memorias de África ell i Meryl Streep m'encanten. Pot ser que ell siga el meu amor platònic".

Cándida Barroso conta al platò qui és el seu amor platònic, el seu crush
Cándida Barroso conta al platò qui és el seu amor platònic, el seu crush / À Punt Mèdia

L'exvicepresidenta de la Diputació de Castelló Esther Pallardó, per la seua part, ha sigut més sòbria en detalls i ha dit que ella no ha tingut mai amors platònics: "No, no, no, no... Jo no soc gens d'amors platònics. Jo puc sentir admiració per un actor o per determinades persones, però si parlem d'amor... és un tema molt diferent. Soc molt avorrida". El periodista Guillem Bertomeu ha recorregut als records per a dir: "Jo, entre amors impossibles i amors no correspostos, no tinc dies per a celebrar-los".

Al remat, Cándida Barroso, experta en Igualtat, ha sentenciat: "Aquests dies estan per a entretindre'ns i que no pensem en allò que és important".

També et pot interessar

stats