Programació

07:00
Les notícies del matí - miniatura
Informatiu

L’actualitat en els matins d’À Punt Mèdia amb Òscar Martínez. En directe, de dilluns a divendres, de 7:00 a 10:00 del matí. Actualitat, participació ciutadana, oratge, trànsit, esports, entrevistes i tertúlia d'anàlisi.

10:05
Logo Bon dia, bonica
Sèrie
12

La tornada d’Anna i Maria sorprén tothom i Remei sospita que els problemes amb Carlos s’han agreujat. Joan, que ignora els problemes d’Anna, pretén usar-la d’avaladora. Anna demana a Irene que li faça d’advocada. El nóvio de Sílvia amenaça a tornar de París. El règim dels Delgado està en boca de tots, fins i tot comencen a apostar-hi.

10:35
Negocis de familia
Sèrie
7

El Olvido és un hotel rural situat en una extensa finca propera a Dénia, objecte de múltiples interessos i especulacions. Arran de la seua herència, s'hi crea tot un còctel de situacions i sentiments que guiaran la vida i els somnis dels seus habitants: amor i odi, gelosia, embolics amb pinzellades d'humor, sospites i mentides...

11:03
Logo Ciutats desaparegudes

Xest, Callosa de Segura, Genovés i Almenara

Història
tp

Els convidem a fer un viatge a partir d'imatges antigues. Un retrocés en el temps per a conèixer racons ara inexistents. Ciutats Desaparegudes solca els carrers, places i indrets que han forjat i forgen la nostra identitat. Una necessària reflexió sobre qui vam ser, com vam ser, qui som i qui volem arribar a ser en un futur.

11:50
Los mosqueteros Miniatura
Suspens
12

Els mosqueters s'involucren en un tracte arriscat amb un general espanyol que està desesperat per rescatar la seua filla segrestada.

12:46
Animalades

Renaixem

Entreteniment
tp

A Meliana, a la seua barraca, Toni Montoliu, ens presenta Peret, un ase amb només un dia de vida. Sabrem com va ser el part, li donarem un biberó i coneixerem sa mare, Majorala, i la resta de la família animal, biològica i política. D’una altra banda, assistirem a una intervenció quirúrgica de cor, ja que el gos Max té una malformació congènita que podria costar-li la vida. Per acabar, sabrem com és la vida de dos galls, Huevón i Huevo Frito, en un mateix corral, si és que el poden compartir.

13:21
La via verda - Thumbnail
Natura i medi ambient
tp

El territori, les seues característiques, orografia, hidrografia i meteorologia determinen l’estil de vida i la forma de relacionar-se amb l’entorn de les persones que l’habiten. De dilluns a divendres, ‘La via verda’ mostra, acosta i explica la realitat que ens envolta com a persones que vivim a la Comunitat Valenciana: què cultivem, quines espècies vegetals i animals conviuen amb nosaltres, com canvia l'entorn amb el canvi climàtic, com frenem l'escalfament global... Informació útil, de proximitat, sostenible i de quilòmetre 0, presentada per Mathies Muñoz.

14:00
À Punt NTC
Informatiu

Cita diària amb les notícies més importants de la jornada. Repàs complet a l'actualitat, que des de tots els punts del territori acosten els equips d'À Punt Notícies. Programa que condueix Marta Ventura, amb Isabel Sánchez al davant de l'actualitat esportiva. L'emissió s'ofereix amb llengua de signes pel canal en línia del web d'À Punt.

15:27
Atrapam - Thumb 2022
Concurs
tp

Programa concurs diari divertit, de preguntes i respostes, amb una mecànica senzilla que convida l'espectador a jugar des de casa. Presentat per Òscar Tramoyeres.

16:37
Miniatura Alta tensió
Concurs
tp

Nelo Gómez presenta el concurs que ha il·luminat milions d’espectadors amb panells, en què, si dones la resposta correcta, il·lumines una bombeta, i si no, pots fer-la esclatar! Cada dia, quatre concursants es posen a prova per a aconseguir el pot del programa.

17:35
Som de casa - Thumbnail
Magazín

Magazín d’À Punt presentat per Ximo Rovira i Màbel Martí. Cada vesprada obrirem les tres portes de la nostra casa per a rebre la visita de persones, conegudes i anònimes, que tinguen alguna història interessant a contar-nos. A més, els col·laboradors ens sorprendran cada dia, alhora que els reporters recorreran la Comunitat Valenciana per a acostar-nos a l'actualitat.

19:56
Tres de casa - Thumbnail
7

SOM DE CASA, obri un espai de tertúlia on es debatran temes de l’actualitat social. Parlarem amb les veus protagonistes i, a més, cada dia intervendran dos experts per a aportar la seua opinió al voltant del tema a tractar.

21:00
À Punt NTC
Informatiu

Rosa Romero i Àlex Sanjaime condueixen aquest espai informatiu, que repassa els titulars que deixa la jornada, sempre en clau valenciana. Un recorregut per l'actualitat del dia amb les claus per a interpretar-la.

22:02
Nou logo Valencians al món

L'Emília-Romanya (Itàlia)

Viatges - Geografia - Turisme

L'Emília-Romanya és una regió italiana caracteritzada pels seus tresors culturals i la seua gastronomia. La seua capital és Bolonya: una de les ciutats històriques millor conservades i amb el segon nucli antic medieval més gran d'Europa. L’Emília-Romagna és considerada, actualment, com una de les regions més riques d'Europa i la tercera regió italiana en PIB per càpita.

23:04
Nou logo Valencians al món

Tòquio

Viatges - Geografia - Turisme
tp

Viatgem fins a la capital del Japó, Tòquio, centre financer global que combina cultura pop, arquitectura moderna i tradicional, gastronomia variada, un sistema de transport més que eficient, esdeveniments esportius de renom i una història llegendària.

00:24
Nou logo Valencians al món

Panamà

Viatges - Geografia - Turisme
tp

Viatgem fins a Panamà, un país d'Amèrica Central famós pel canal que comunica l'Atlàntic amb el Pacífic, amb una economia basada en el comerç i els serveis financers, i una bellesa natural impressionant.

01:29
À Punt NTC
Informatiu

Rosa Romero i Àlex Sanjaime condueixen aquest espai informatiu, que repassa els titulars que deixa la jornada, sempre en clau valenciana. Un recorregut per l'actualitat del dia amb les claus per a interpretar-la.

02:25
Atrapam - Thumb 2022
Concurs
tp

Programa concurs diari divertit, de preguntes i respostes, amb una mecànica senzilla que convida l'espectador a jugar des de casa. Presentat per Òscar Tramoyeres.

03:26
Thumbnail La cuina de Morera

Mandonguilles de col. Arròs integral

Gastronomia
tp

A La cuina de Morera hui fem mandonguilles: en concret, mandonguilles de col i abadejo. Completarem la proposta amb un arròs integral saltat amb verdures.

04:05
De mar i bancal - Thumbnail

Innovació pesquera

tp

És dia de posar esquelles a les ovelles de Jordi a Xert, però també, de reparar el tractor d’Héctor i Juan Ramón, agricultors de Guardamar del Segura. Carmen, pescadora de Gandia, prepara els hams amb un esquer molt innovador. I acabem la collita de l’ametla secant-les.

04:38

COMUNITAT VALENCIANA DES DE L'AIRE

D'Oliva fins al Cap de la Nau

Natura i medi ambient
tp

En el capítol de hui recorrem d'Oliva fins al Cap de la Nau.

05:05
Logo Meridià Zero

Els Ports, la Costera i Tabarca

Viatges - Geografia - Turisme
tp

Programa que proposa realitzar un viatge per la Comunitat Valenciana amb l’objectiu de donar a conéixer tots els llocs que contenen l'essència del patrimoni valencià. En cadascuna de les tres rutes de cada capítol viatjarem pel territori valencià per a oferir una perspectiva aèria que dóna un valor especial, i sobretot molt visual, al programa.