Programació

07:00
Logo Vicky el Viking

El tro de Thor

Animació
tp

Les aventures de Vicky es desenvolupen en un xicotet poble viking que es diu Flake. Allí conviuen el jove Vicky, fill de Halvar, el cap del poble, Ylvi, l'amiga íntima de Vicky, Ylva, la mare del protagonista, i altres personatges del poble. Cada episodi explica una història on els adults sempre es fiquen en problemes i sempre ixen amb l'ajuda del menut Vicky. Això s'evidencia quan es rasca el nas i diu "Ja ho tinc!", senyal que li ha sorgit una idea.

07:11
Doraemon

Suneo té superpoders / Suneo és el germà ideal

Animació
tp

Doraemon és un gat robot que ve del futur per ajudar el seu inseparable amic Nobita. Amb Suneo, Gegant i Shizuka, viuran mil aventures.

07:41
MILO

El pilot de carreres

Animació
tp

Milo, Lofty i Lark estan molt contents de descobrir l'emocionant món de les carreres i competiran com a part de l'equip de Tania Turbo. Però la velocitat per ella mateixa no serà suficient per a véncer el seu rival Crafty Mr Croc.

07:52
thumbnail el diario de alice copia

La forma de les coses

Animació
tp

Alice està un poc disgustada perquè fora plou, sa mare decideix animar-la proposant-li un senzill joc, trobar formes fetes amb un triangle, un cercle i un quadrat.

07:56
Cançons DJ Butoni -Thumbnail

Butogan

tp

L'estiu ha arribat i Dj Butoni ens convida a gaudir-lo amb una paròdia de l’èxit “Tobogan” de Zoo, junt amb els guanyadors del premi Butoni de FesTalent2, Davisito i Pablo Grifé. Llanceu-vos de cap al "Butogan" perquè l’estiu és per a disfrutar i ens ho em guanyat!

08:00
Les notícies del matí - miniatura
Informatiu

L’actualitat en els matins d’À Punt Mèdia amb Òscar Martínez. En directe, de dilluns a divendres, de 8:00 a 10:00 del matí. Actualitat, participació ciutadana, oratge, trànsit, esports, entrevistes i tertúlia d'anàlisi.

10:05
Logo Bon dia, bonica
Sèrie
12

Adolfo pressiona Carlos perquè assumisca la seua incapacitat per fer-se càrrec de Maria i la faena, però Carlos es nega a veure l’evidència. Cubells descobreix que ell i Maite són amants. Bou aconsegueix faena per a Sílvia perquè ella i Tono lloguen un pis. Però Tono rep una telefonada que l’obliga a marxar abans de vore el pis. Trinidad mor i Pilar menteix i diu que va fer les paus amb ella abans de morir.

10:38
Negocis de familia
Sèrie
7

El Olvido és un hotel rural situat en una extensa finca propera a Dénia, objecte de múltiples interessos i especulacions. Arran de la seua herència, s'hi crea tot un còctel de situacions i sentiments que guiaran la vida i els somnis dels seus habitants: amor i odi, gelosia, embolics amb pinzellades d'humor, sospites i mentides...

11:11
Logo Ciutats desaparegudes

Orba, el Villar, el Còrpus, Castell de Guadalest, Loriguilla i Joan Fuster

Història
tp

En este capítol viatgen per Orba (la Marina Alta) i el Villar (els Serrans) i dediquen una part a recuperar fotografies antigues del Còrpus. I viatgen per Castell de Guadalest (la Marina Baixa) i Loriguilla (el Camp de Túria) i també, en la part final, dediquen una part a recuperar fotografies de l’escriptor i assagista Joan Fuster.

12:16
Cróniques del zoo - Thumbnail

Dragó de Komodo, peixos i damalisc

Natura i medi ambient
tp

A Fuengirola, Mili vol donar-li una cabra sencera al dragó de Komodo, però per a fer-ho, ho ha de consultar amb el director, perquè despertarà l’instint depredador del dragó. A l’aquari de Gijón, nous peixos dels llacs africans portaran de cap els cuidadors. A València, una femella torta de damalisc, està a punt de donar a llum. Però el que no tenen clar els cuidadors és si Pirata, que no tingué l’atenció de sa mare, sabrà cuidar la cria ni si sobreviurà als seus veïns de sabana.

12:48
Animalades

D'ací cap allà

Entreteniment
tp

Viatgem fins a la comarca dels Ports per a comptar papallones, la Parnasius apollo, una espècie vulnerable inclosa en el catàleg valencià d'espècies amenaçades. El seu marcatge i recompte permet vetlar per la seua preservació. Del cel, baixarem cap a les muntanyes per anar a fer escalada amb dos gossos molt viatgers i per acabar, descobrirem els riscos que suposen per a les aus algunes instal·lacions esportives i com evitar-los.

13:20
La via verda - Thumbnail
Natura i medi ambient
tp

El territori, les seues característiques, orografia, hidrografia i meteorologia determinen l’estil de vida i la forma de relacionar-se amb l’entorn de les persones que l’habiten. De dilluns a divendres, ‘La via verda’ mostra, acosta i explica la realitat que ens envolta com a persones que vivim a la Comunitat Valenciana: què cultivem, quines espècies vegetals i animals conviuen amb nosaltres, com canvia l'entorn amb el canvi climàtic, com frenem l'escalfament global... Informació útil, de proximitat, sostenible i de quilòmetre 0, presentada per María Sánchez.

14:00
À Punt NTC
Informatiu

Cita diària amb les notícies més importants de la jornada. Repàs complet a l'actualitat, que des de tots els punts del territori acosten els equips d'À Punt Notícies. Programa que condueix Marta Ventura, amb Isabel Sánchez al davant de l'actualitat esportiva. L'emissió s'ofereix amb llengua de signes pel canal en línia del web d'À Punt.

15:26
Atrapam - Thumb 2022
Concurs
tp

És un programa concurs diari per a tots els públics, presentat pel còmic Òscar Tramoyeres, que planteja preguntes de cultura general de manera senzilla i divertida i convida l'espectador a jugar des de casa.

16:33
LA SEÑORA

Ángel descubre el secreto de Gonzalo

Drama
16

Salvador està en la presó i Ángel demana ajuda a Victoria, que no dubta a recórrer a Alicia, la propietària del bordell, perquè hi medie: ella coneix tots els homes importants de la ciutat. Ángel descobreix que Gonzalo de Castro està darrere de l'empresonament del seu germà.

17:50
Inspectora Marleau - Thumbnail

Pau i Salut

Policiaca
12

A la veterana inspectora en cap Marleau, tot i l’aparença estrafolària i els mètodes poc ortodoxos, res li passa desapercebut i sempre aconsegueix resoldre els casos que se li presenten.Adepta a l'humor negre, té un instint magnífic per a caçar als sospitosos però uns mètodes tan poc habituals com ella mateixa.

19:39
Hotel Voramar - thumbnail

Les cartes damunt la taula

Drama
12

Amanda i Max han tornat a estar junts. Max i Madsen estan estressats ​​per si Max guanya el concurs d'arquitectes. Weyse salva els matrimonis d'Aurland i Frigh en l'últim moment.

20:29
IMAGEN VIGILANTS MINIATURA 12.1.1

Un dia mogut

tp

Patrullem en quad amb la Guàrdia Civil de Cullera i busquem un vaixell perdut amb David Domenech a Dènia. Coneixerem més de Clara com a infermera i fem pràctiques d’embarcació a Alcossebre.

21:00
À Punt NTC
Informatiu

Rosa Romero i Àlex Sanjaime condueixen aquest espai informatiu, que repassa els titulars que deixa la jornada, sempre en clau valenciana. Un recorregut per l'actualitat del dia amb les claus per a interpretar-la.

21:51
A la saca - Header
Concurs
tp

Concurs televisiu en el qual es posa a prova la rapidesa mental dels concursants per a respondre preguntes a canvi de diners. Es tracta d’un format internacional estrenat al Regne Unit per la BBC. En aquesta versió valenciana, el programa estarà presentat per Eugeni Alemany.

22:45

LOS GIRASOLES CIEGOS

Drama
12

En la Galícia de la postguerra, Elena i el seu fill Lorenzo han de salvar les aparences per a ocultar els secrets de la família: Elena, la filla adolescent, s’ha fugat amb el nóvio, i el seu home roman amagat com a infiltrat. L’arribada de Salvador, un diaca jove i dubtós, encara complicarà més les coses. Un clàssic del cine espanyol més recent amb quinze nominacions als Goya.

00:30
Logo L'estudi

Tardor vs. Pau Alabajos

Música
tp

Un grup de pop rock que canta en valencià i que ha anat sofisticant el seu so, i un cantautor enamorat d’Estellés i amb un ferm compromís polític i social. Tardor i Pau Alabajos són els nostres convidats de hui a 'L’Estudi' i, a més de posar-se en la pell de l’altre, s’atreviran amb una versió del clàssic del pop 'Escuela de Calor'.

01:25
Logo L'estudi

Atupa vs. Clara Andrés

Música
tp

Hui visiten 'L'estudi' Clara Andrés, la cantautora de veu serena que parla de les coses quotidianes, i Atupa, el crit jove que somou consciències amb un rap fresc i contundent. Clara Andrés és una solitària convençuda que amb la seua proposta musical reivindica la contemplació a través de cançons intimistes que inviten a xafar el fre per a enfrontar-se a la realitat amb ulls renovats. Atupa són quatre xics de Montcada units per una amistat de tota la vida i pel compromís amb les causes socials del poble, que al llarg de set anys i tres discos s'han consolidat com un dels grans referents del rap al territori valencià.

02:15
À Punt NTC
Informatiu

Rosa Romero i Àlex Sanjaime condueixen aquest espai informatiu, que repassa els titulars que deixa la jornada, sempre en clau valenciana. Un recorregut per l'actualitat del dia amb les claus per a interpretar-la.

03:00
Atrapam - Thumb 2022
Concurs
tp

És un programa concurs diari per a tots els públics, presentat pel còmic Òscar Tramoyeres, que planteja preguntes de cultura general de manera senzilla i divertida i convida l'espectador a jugar des de casa.

04:00
Thumbnail La cuina de Morera

Figatell amb puré cítric. Polp amb penques

Gastronomia
tp

Qui es quede hui ha de saber que un menú de figatell amb puré cítric i un polp amb penques és possible que no el tornem a fer. Avisats quedeu!

04:44
De mar i bancal - Thumbnail

Entrem a l’hivernacle

tp

A Meliana visitem l'hivernacle de Javi Orts per a vore totes les tomaqueres que hi té. Anem a Xert a pasturar les ovelles amb Jordi, on la tranquil·litat ens acompanya hui i ens permet, fins i tot, fer una parada per a esmorzar. Per contra, Nando no va sobrat de temps i ha de continuar treballant els camps de caquis de la Ribera Baixa.