Programació

07:00
Les notícies del matí - miniatura
Informatiu

L’actualitat en els matins d’À Punt Mèdia amb Òscar Martínez. En directe, de dilluns a divendres, de 7:00 a 10:00 del matí. Actualitat, participació ciutadana, oratge, trànsit, esports, entrevistes i tertúlia d'anàlisi.

10:06
Logo Bon dia, bonica
Sèrie
12

Anna i Voro han d'ajornar la seua eixida al camp; Anna ha d'anar a Madrid i Voro reunir-se amb Júlia, que marca el seu terreny amb una proposta arriscada. Per la seua banda, Berta i Colau aconsegueixen desfer vells malentesos i reconduir la seua amistat. Finalment Sílvia fa les paus amb Nuri i cau novament als braços de Tono.

10:37
Negocis de familia
Sèrie
7

El Olvido és un hotel rural situat en una extensa finca propera a Dénia, objecte de múltiples interessos i especulacions. Arran de la seua herència, s'hi crea tot un còctel de situacions i sentiments que guiaran la vida i els somnis dels seus habitants: amor i odi, gelosia, embolics amb pinzellades d'humor, sospites i mentides...

11:13
Logo Ciutats desaparegudes

L'Alfàs del Pi, Ademús, Catí, Moraira i riu-raus

Història
tp

Els convidem a fer un viatge a partir d'imatges antigues. Un retrocés en el temps per a conèixer racons ara inexistents. Ciutats Desaparegudes solca els carrers, places i indrets que han forjat i forgen la nostra identitat. Una necessària reflexió sobre qui vam ser, com vam ser, qui som i qui volem arribar a ser en un futur.

11:53
Los mosqueteros Miniatura
Suspens
12

Quan Grimaud segresta a Aramis durant les negociacions de pau amb els espanyols, els mosqueters lluiten per rescatar-ho i salvar la reputació de la reina.

12:52
Animalades

Canvi de domicili

Entreteniment
tp

Entrem en un tancat de cabres per a conéixer Enriqueta i Coet, una gallina i un gall que prefereixen la companyia del ramat caprí més que la de la resta d’aus del galliner. A més, acompanyarem Kayden, un gos guia arribat des de Michigan, als Estats Units, i el seu usuari, que ens ensenya com actuar i com no amb gossos com Kayden.

13:21
La via verda - Thumbnail
Natura i medi ambient
tp

El territori, les seues característiques, orografia, hidrografia i meteorologia determinen l’estil de vida i la forma de relacionar-se amb l’entorn de les persones que l’habiten. De dilluns a divendres, ‘La via verda’ mostra, acosta i explica la realitat que ens envolta com a persones que vivim a la Comunitat Valenciana: què cultivem, quines espècies vegetals i animals conviuen amb nosaltres, com canvia l'entorn amb el canvi climàtic, com frenem l'escalfament global... Informació útil, de proximitat, sostenible i de quilòmetre 0, presentada per Mathies Muñoz.

14:00
À Punt NTC
Informatiu

Cita diària amb les notícies més importants de la jornada. Repàs complet a l'actualitat, que des de tots els punts del territori acosten els equips d'À Punt Notícies. Programa que condueix Marta Ventura, amb Isabel Sánchez al davant de l'actualitat esportiva. L'emissió s'ofereix amb llengua de signes pel canal en línia del web d'À Punt.

15:27
Atrapam - Thumb 2022
Concurs
tp

Programa concurs diari divertit, de preguntes i respostes, amb una mecànica senzilla que convida l'espectador a jugar des de casa. Presentat per Òscar Tramoyeres.

16:35
Miniatura Alta tensió
Concurs
tp

Nelo Gómez presenta el concurs que ha il·luminat milions d’espectadors amb panells, en què, si dones la resposta correcta, il·lumines una bombeta, i si no, pots fer-la esclatar! Cada dia, quatre concursants es posen a prova per a aconseguir el pot del programa.

17:33
Som de casa - Thumbnail
Magazín

Magazín d’À Punt presentat per Ximo Rovira i Màbel Martí. Cada vesprada obrirem les tres portes de la nostra casa per a rebre la visita de persones, conegudes i anònimes, que tinguen alguna història interessant a contar-nos. A més, els col·laboradors ens sorprendran cada dia, alhora que els reporters recorreran la Comunitat Valenciana per a acostar-nos a l'actualitat.

19:56
Tres de casa - Thumbnail
7

SOM DE CASA, obri un espai de tertúlia on es debatran temes de l’actualitat social. Parlarem amb les veus protagonistes i, a més, cada dia intervendran dos experts per a aportar la seua opinió al voltant del tema a tractar.

21:00
À Punt NTC
Informatiu

Rosa Romero i Àlex Sanjaime condueixen aquest espai informatiu, que repassa els titulars que deixa la jornada, sempre en clau valenciana. Un recorregut per l'actualitat del dia amb les claus per a interpretar-la.

22:02
Nou logo Valencians al món

El carib mexicà

Viatges - Geografia - Turisme

Descobrim el Carib mexicà de la mà de Cristina Orts. Gaudirem de tot un espectacle: mar blava, platges d'arena blanca, selva tropical, zones arqueològiques, cenotes, illes, llacunes i cultura maia viva. I amb una infraestructura que competix a nivell mundial gràcies a la seua oferta hotelera, gastronomia típica i internacional, connectivitat i recursos naturals.

23:05
Nou logo Valencians al món

Martinica

Viatges - Geografia - Turisme
tp

La reportera María José Berbegall visita aquesta espectacular illa del Carib que continua pertanyent a França i produeix un dels millors roms del món.

00:24
Nou logo Valencians al món

Sofia (Bulgària)

Viatges - Geografia - Turisme
tp

Valencians al món viatja fins a l'exòtica capital de Bulgària, ciutat a cavall entre Orient i Occident. Sofia és coneguda per la convivència entre les seues quatre religions i per ser una de les més barates de la UE. Programa adaptat al Covid-19, respectant les normes de cada país i reflectint com viuen els valencians en les diverses destinacions.

01:28
À Punt NTC
Informatiu

Rosa Romero i Àlex Sanjaime condueixen aquest espai informatiu, que repassa els titulars que deixa la jornada, sempre en clau valenciana. Un recorregut per l'actualitat del dia amb les claus per a interpretar-la.

02:24
Atrapam - Thumb 2022
Concurs
tp

Programa concurs diari divertit, de preguntes i respostes, amb una mecànica senzilla que convida l'espectador a jugar des de casa. Presentat per Òscar Tramoyeres.

03:22
Thumbnail La cuina de Morera

Te de vedella amb rosbif. Bescuit de carabassat

Gastronomia
tp

Tenim hui dos propostes que vos sorprendran segur en un sentit o altre: en primer lloc, tenim un te de vedella amb rosbif, i després, un bescuit de carabassat i nata que no oblidareu en molt de temps. Advertits esteu!

04:05

COMUNITAT VALENCIANA DES DE L'AIRE

L'Horta Nord, València i l'Horta Sud

Natura i medi ambient
tp

En el capítol de hui recorrem l'Horta Nord, València i l'Horta Sud.

04:34
Logo Meridià Zero

València, la vall del Pop, i l’Alcalatén

Viatges - Geografia - Turisme
tp

Programa que proposa realitzar un viatge per la Comunitat Valenciana amb l’objectiu de donar a conéixer tots els llocs que contenen l'essència del patrimoni valencià. En cadascuna de les tres rutes de cada capítol viatjarem pel territori valencià per a oferir una perspectiva aèria que dóna un valor especial, i sobretot molt visual, al programa.