Programació

07:00
Les notícies del matí - miniatura
Informatiu

L’actualitat en els matins d’À Punt Mèdia amb Òscar Martínez. En directe, de dilluns a divendres, actualitat, participació ciutadana, oratge, trànsit, esports, entrevistes i tertúlia d'anàlisi. Inclou sessió de control al Consell, en directe, des de Les Corts Valencianes.

11:45
Los mosqueteros Miniatura
Suspens
12

Treville pren mesures controvertides per a protegir al Delfin a mesura que els enemics de França s'acosten. Les seues tàctiques secretes separaran als mosqueters?

12:44
Animalades

Explosió de vida animal

Entreteniment
tp

Amb la primavera hi ha hagut una explosió de vida animal a Safari Aitana, on visitem les cries de diverses espècies que acaben d’arribar al món: muflons, ases, dromedaris i suricates han ampliat la família i els menuts i menudes segueixen els passos dels adults. A més, acompanyarem la gata Clara a la veterinària perquè un atropellament li ha deixat seqüeles en una pota i corre el risc de perdre-la. Acabarem deixant Soñadora, una egua que va nàixer prematura i ha superat les complicacions pròpies d’esta circumstància, lliure als prats en companyia de dos joves equins més.

13:20
La via verda - Thumbnail
Natura i medi ambient
tp

El territori, les seues característiques, orografia, hidrografia i meteorologia determinen l’estil de vida i la forma de relacionar-se amb l’entorn de les persones que l’habiten. De dilluns a divendres, ‘La via verda’ mostra, acosta i explica la realitat que ens envolta com a persones que vivim a la Comunitat Valenciana: què cultivem, quines espècies vegetals i animals conviuen amb nosaltres, com canvia l'entorn amb el canvi climàtic, com frenem l'escalfament global... Informació útil, de proximitat, sostenible i de quilòmetre 0, presentada per Mathies Muñoz.

14:00
À Punt NTC
Informatiu

Cita diària amb les notícies més importants de la jornada. Repàs complet a l'actualitat, que des de tots els punts del territori acosten els equips d'À Punt Notícies. Programa que condueix Marta Ventura, amb Isabel Sánchez al davant de l'actualitat esportiva. L'emissió s'ofereix amb llengua de signes pel canal en línia del web d'À Punt.

15:27
Atrapam - Thumb 2022
Concurs
tp

Programa concurs diari divertit, de preguntes i respostes, amb una mecànica senzilla que convida l'espectador a jugar des de casa. Presentat per Òscar Tramoyeres.

16:38
Miniatura Alta tensió
Concurs
tp

Nelo Gómez presenta el concurs que ha il·luminat milions d’espectadors amb panells, en què, si dones la resposta correcta, il·lumines una bombeta, i si no, pots fer-la esclatar! Cada dia, quatre concursants es posen a prova per a aconseguir el pot del programa.

17:34
Som de casa - Thumbnail
Magazín

Magazín d’À Punt presentat per Ximo Rovira i Màbel Martí. Cada vesprada obrirem les tres portes de la nostra casa per a rebre la visita de persones, conegudes i anònimes, que tinguen alguna història interessant a contar-nos. A més, els col·laboradors ens sorprendran cada dia, alhora que els reporters recorreran la Comunitat Valenciana per a acostar-nos a l'actualitat.

19:56
Tres de casa - Thumbnail
7

SOM DE CASA, obri un espai de tertúlia on es debatran temes de l’actualitat social. Parlarem amb les veus protagonistes i, a més, cada dia intervendran dos experts per a aportar la seua opinió al voltant del tema a tractar.

21:00
À Punt NTC
Informatiu

Rosa Romero i Àlex Sanjaime condueixen aquest espai informatiu, que repassa els titulars que deixa la jornada, sempre en clau valenciana. Un recorregut per l'actualitat del dia amb les claus per a interpretar-la.

22:01
thumbnail dejavu

Naix Canal 9 (1989)

Entreteniment
12

El 9 d’octubre del 1989 van començar les emissions de Canal. Una gota freda va descarregar amb força sobre la Comunitat Valenciana. A Sant Joan d’Alacant, 10 persones van morir en el pitjor accident pirotècnic de la nostra història. La sinistralitat a les carreteres va ser la més alta de tots els temps. I, per primera vegada, les dones van desfilar oficialment en els Moros i Cristians d’Ontinyent.

23:08

OCHÉNTAME...OTRA VEZ: BENIDORM, BENIDORM

Documental
7

A la fi dels anys 50, Benidorm era un xicotet poble pescador de la costa d'Alacant. Deu anys després, va triplicar la població i es va convertir en un centre internacional de turisme amb un model urbanístic pioner en l'època. Era la ciutat dels vols xàrter.

00:12

OCHÉNTAME...OTRA VEZ: MÁS QUE BAKALAO

Documental
7

Músics, periodistes, experts en oci, els DJ i l'alcalde de València d'aquella dècada recorden un fenomen cultural que es va expressar a través del disseny, la moda, el còmic i les arts escèniques.

01:16
label no tenim trellat

Música

Humor
tp

Óscar Tramoyeres i Berta Báidez analitzen, amb molt de ritme, com ha canviat la música en estos 30 anys: des del rap al reggaeton, passant per Francisco i Carraixet. Ens parlen de l’evolució en la forma de sentir la música, de ballar-la i de moltes coses més.

02:19
À Punt NTC
Informatiu

Rosa Romero i Àlex Sanjaime condueixen aquest espai informatiu, que repassa els titulars que deixa la jornada, sempre en clau valenciana. Un recorregut per l'actualitat del dia amb les claus per a interpretar-la.

03:14
Atrapam - Thumb 2022
Concurs
tp

Programa concurs diari divertit, de preguntes i respostes, amb una mecànica senzilla que convida l'espectador a jugar des de casa. Presentat per Òscar Tramoyeres.

04:14
Thumbnail La cuina de Morera

Cremós de llisa de Vicente Patiño. Pastís de xocolate

Gastronomia
tp

Hui rebem a La cuina de Morera el xef Vicente Patiño, del restaurant Saiti de València, que ens cuinarà un cremós de llissa fumada. A continuació, Jordi i Ana ens preparen un pastís de formatge i xocolate per a xuplar-se els dits. No vos ho podeu perdre.

04:59

COMUNITAT VALENCIANA DES DE L'AIRE

La Plana Alta, l'Alcalatén i l'Alt Millars

Natura i medi ambient
tp

En el capítol de hui recorrem la Plana Alta, l'Alcalatén i l'Alt Millars.