Dilluns, avisos per vent fort

Ratxes màximes superiors als 100 km/h al nord de Castelló.

Dilluns, avisos per vent fort

El vent de mestral és i serà el protagonista dilluns 29 d'octubre i bufarà del nord-oest moderat a fort, sobretot a les zones d'interior i zones altes.

Tenim actius avisos nivell groc i taronja per ratxes de vent màximes superiors als 80 km/h a València i Alacant, i superiors als 100 km/h al nord de Castelló.

En els següents mapes podem veure les ratxes màximes de vent previstes dilluns 29 a les 12:00 h i a les 19:00 h. Podem observar que aquesta vesprada les ratxes més fortes es registraran cap a l'interior i al nord de Castelló, on superarem els 100 km/h.

Dilluns tindrem pas de núvols de ponent a llevant, amb bona visibilitat en general, i amb possibilitat d'alguna gota o arabogues a les muntanyes de Castelló de vesprada.

Dimarts ens arribarà un front actiu de ponent. Dimarts no tindrem avisos per vent, el vent bufarà del sud-oest, moderat a fort al litoral d'Alacant, i més fluix a la resta. 

El vent de dilluns està provocat per la formació de la primera borrasca amb nom de l'hivern de 2018-2019. La borrasca batejada per MeteoFrance com a Adrian, s'ha format entre les Balears i Sardenya, i afectarà sobretot França al llarg de dilluns.

També et pot interessar

stats