Ximo Puig i Pere Aragonès es reuneixen dimecres per a avançar en un front comú pel finançament autonòmic

El cap del Consell ja s'ha reunit amb la presidenta de les Illes Balears, Francina Armengol, i ho farà pròximament amb el d'Andalusia, Juan Manuel Moreno Bonilla, amb el mateix motiu

Reunió entre el cap del Consell, Ximo Puig, i el president català interí i conseller d’Economia i Hisenda, Pere Aragonès a Barcelona
Imatge d'arxiu d'una reunió entre Ximo Puig i Pere Aragonès / Ana Avellana (GVA)

El president de la Generalitat, Ximo Puig, rebrà el dimecres 8 de setembre a València el president de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès, amb la finalitat d'abordar àmbits de col·laboració conjunta i enfortir la relació entre els dos governs.

Un dels principals temes a tractar serà el finançament autonòmic i la gestió dels fons procedents de la Unió Europea. Aquesta reunió s'emmarca dins dels contactes que Puig manté amb els seus homòlegs d'altres comunitats autònomes, entre els quals destaca la recent cimera amb la presidenta Francina Armengol, de les Illes Balears, i la pròxima trobada amb el president andalús, Juan Manuel Moreno Bonilla.

A banda, Puig i Aragonès també posaran en comú les polítiques que estan desplegant en matèria social i econòmica, especialment dirigides a la recuperació de la crisi generada per la Covid-19.

També et pot interessar

stats