Vora 23.000 estudiants s'examinen de la PAU a la Comunitat Valenciana

Obri les proves l'assignatura d'Història d'Espanya i tanquen dijous els exàmens de Grec, Arts Escèniques, Alemany, Francés i Italià

Un grup d'estudiants es prepara per a la PAU a la biblioteca de Rafalafena de Castelló de la Plana / À Punt NTC

Un total de 22.951 estudiants de la Comunitat Valenciana participaran a partir d'aquest dimarts i fins dijous en la convocatòria ordinària de les Proves d'Accés a la Universitat 2023 (PAU). La major part hi accedeix després de cursar Batxillerat i representa un total de 21.232 estudiants. Només 1.716 procedeixen de cicles formatius, una xifra que s'ha incrementat en uns 200 en comparació amb el curs anterior. 

Les proves es distribueixen al llarg de tres dies en horari de matí i vesprada. Comencen aquest dimarts a les 9:30 hores amb l'examen de l'assignatura d'Història d'Espanya, seguit del de Valencià. A la vesprada, la sessió es reprendrà a les 15:30 hores amb les proves d'Economia, Biologia i Cultura Audiovisual i finalitzarà a les 17:45 hores, amb els exàmens de Física i Història de l'Art.

El segon dia és el torn dels exàmens de Castellà i Anglés al matí i de les optatives de Química, Disseny i Història de la Filosofia a les 15:30 hores i de Dibuix Tècnic, Geologia i Geografia a les 17:45 hores.

L'últim dia d'exàmens començarà a les 9:30 hores amb les proves de Matemàtiques, Llatí i Fonaments de l'Art i continuarà a les 11:45 hores amb l'examen de Matemàtiques Aplicades. La jornada finalitzarà a les 15:30 hores amb els exàmens de Grec, Arts Escèniques, Alemany, Francés i Italià.

L'alumnat podrà conéixer les qualificacions a partir de les 13 hores del 16 de juny i el termini per a sol·licitar la revisió d'examen s'estableix del 19 al 21 de juny a les 14 hores. 

També et pot interessar

stats