El sud de la Comunitat Valenciana viu un dia d’estiu, amb un nou repunt de les temperatures

Nombrosos punts de la província d’Alacant han superat hui els 30 graus, amb localitats com Pego o Planes, que han registrat 34 graus

Dia d'estiu a la platja del Postiguet d'Alacant / À Punt NTC

La platja del Postiguet a Alacant s’ha omplit de gom a gom este dimecres i s’hi han vist escenes que recorden més als mesos de ple estiu que a la fi de maig. La calor s'està deixant notar ja a la província d'Alacant, on en alguns punts s’han fregat els 34 graus, però en el cas del litoral la temperatura ha sigut més agradable. S’han registrat 25-26 graus de màxima acompanyada d'una brisa suau.

Però en altres zones de la província, la calor ha sigut més intensa, com per exemple a localitats com Pego, o Planes, on el mercuri ha arribat als 34 graus. També han passat calor a municipis del Baix Segura o de l'Alt Vinalopó, on el termòmetre també ha superat els 30 graus.

El mercuri també ha marcat 37 graus a Ontinyent, a la Vall d’Albaida. De fet, les temperatures a l'interior han estat 10 graus per damunt del que és habitual en estes dates.  

Per a dijous hi ha pocs canvis, potser una miqueta més de calor en tota la província d’Alacant, i això provocarà que a la platja d'Alacant torne a fer un dia perfecte per a gaudir del sol i de la platja.

També et pot interessar

stats