La naviliera propietària del ferri incendiat iniciarà este divendres el desembarcament de cotxes

L’empresa ha canviat el vaixell de moll i s'estan completant les últimes operacions de seguretat perquè s'hi puga accedir sense problemes

Estat en què ha quedat la sala de màquines del vaixell que es va incendiar / Bombers de València

Han recuperat les pertinences, i demà divendres recuperaran els vehicles. Els passatgers que la matinada de dilluns van haver d’evacuar el vaixell que cobria el trajecte València-Palma per un incendi a la sala de màquines van poder accedir este dimecres a la vesprada a l'embarcació per a recuperar els efectes personals que havien deixat a bord. Este dijous, l’empresa naviliera ha confirmat que s'estan completant les últimes operacions de seguretat perquè demà es puga accedir sense problemes al vaixell i recuperar els vehicles.

Esta circumstància feia que molts passatgers no saberen si reprendre el viatge cap a Palma o quedar-se ací a València per tal de recuperar el seu vehicle. La naviliera ja ha comunicat que, a qui tinga el seu l’equipatge, li facilitarà el trajecte a Palma i, qui vulga, podrà ampliar l’estada a València. Molts d'ells ja han fet marxa cap a Palma, especialment aquells que, per raons de treball, no podien allargar l'estada.

D’altra banda, els bombers de València han mostrat com ha quedat l’interior de la sala incendiada i que va obligar a traure del vaixell Tenacia 350 passatgers i una trentena de persones de la tripulació en dos embarcacions que van acudir a la petició d’ajuda.

Els bombers havien informat que l’aigua emprada per a sufocar l’incendi s’acumulava en les bodegues inferiors, la qual cosa feia que el vaixell accidentat s’escorara, però esta qüestió se solucionarà demà.

També et pot interessar

stats