L’alzireny ingressat a Cancún torna a casa: "Estem començant a adonar-nos ara de les coses que han passat al poble"

En declaracions al programa Som de casa, Adrián Fernández ha agraït la solidaritat del seu poble, que l'han ajudat a pagar les despeses 

Declaracions de l'alzirenc Adrián Fernández en 'Som de Casa' / À Punt

Adrián Fernández, l'alzireny que ha estat en coma induït en un hospital de Cancún, ha tornat a casa. Assegura que encara està molt cansat i sorprés per la solidaritat del seu poble, que l'ha ajudat a pagar les elevades despeses de l'hospital. 

En declaracions al programa Som de casa d’À Punt, diu que ara només vol recuperar-se, estar amb el seu fill de set anys i oblidar eixe malson que quasi li costa la vida. “Estem començant a adonar-nos ara de les coses que han passat al poble. És molt bonic i estic molt content, sobretot què haja tingut un final feliç per a mi”, assegura Adrián. 

L’alzireny estava de viatge de noces a Mèxic juntament amb la dona, Sofía Parada, sanitària de professió, i el fill de set anys. Mentre prenia el bany a la piscina del complex on s'allotjaven, Adrián va tindre un tall de digestió i, com a conseqüència, va patir un ofegament i va entrar en parada cardiorespiratòria. Afortunadament, els mitjans sanitaris van poder reanimar-lo.

L'asseguradora mèdica els va comunicar que no es feien càrrec de l'ingrés a l'UCI per haver superat el límit de 20.000 euros que tenien contractat i que, per tant, la parella havia d'assumir les despeses sanitàries. Este fet implicava una despesa diària de 8.000 euros, un cost "molt alt" per a poder-lo assumir.

També et pot interessar

stats