"La vida continua igual”: els afortunats de Vinaròs es desperten després de la ressaca de la Grossa

Una veïna va vendre 45 dècims de la Grossa que va portar des de Ponferrada i no se'n va quedar cap

La Grossa a Vinaròs

Vinaròs desperta hui com un dia més, fins i tot per als premiats. Treballant a la cuina del bar La Gavina trobem Nadia, una de les afortunades. Encara que ahir va guanyar molts diners, continua treballant: “I després de telefonar a una amiga que està criant ens ha tocat la Grossa, la vida continua igual”, ens conta.

Huit dècims repartits en aquest establiment entre treballadors i clients, l'epicentre de la pluja de milions. Tot això, gràcies a Lola, que va anar de viatge a Ponferrada i va portar 45 dècims. Però ella diu que no se'n va quedar cap.

“Ahir li vam telefonar i la dona estava destrossada. Alguna cosa tenim planejat, alguna farem entre tots” comenta Nadia, que li va comprar un dels seus dècims.

Els 18 milions d’euros han estat molt repartits al municipi. Trobem un guàrdia civil, una treballadora de l'Hospital de Vinaròs o dos germans mariners que ahir tornaven al port des de les Columbretes menys cansats que de normal. “Ha tocat, ha tocat i hem plorat”, conta l’afortunat mariner.

Ells formen part d'una colla que també encomanaren a Lola els dècims. Diuen que no els canviarà la vida, però tindran algun capritxet: “El cotxe el tinc un poc vell, el cotxe segur”

 

També hui és el dia de la salut per a la resta. Però al Baix Maestrat este primer premi que feia deu anys no visitava Castelló, ha fet despertar molts veïns amb un sol més especial.

També et pot interessar

stats