El veïnat de la Petxina de València denuncia que els cotxes estan ocupant l'espai de la superilla

El PSOE alerta que es poden perdre fons europeus i el PP assegura que el projecte de l'anterior govern és un desastre

El veïnat de la Petxina de València denuncia els cotxes mal aparcats a la superilla / À Punt NTC

L'associació de veïns Petxina-Arrancapins, del barri de la Petxina de València, denuncia que s'està deixant perdre la superilla de vianants que va dissenyar l'anterior govern municipal amb l'objectiu donar-li, precisament, més protagonisme als ciutadans. En concret, han assegurat que els cotxes estan ocupant l'espai que correspon als vianants, segons l'actual disseny del barri. 

Rafael Garai, de l'associació, ha explicat que "últimament hi ha moltíssimes infraccions, sobretot en el tema de l'aparcament. Volem tindre un barri més tranquil i menys contaminat", ha afirmat. Hi ha cotxes mal aparcats perquè "no respecten els senyals, ni la velocitat ni la prohibició d'aparcament", com ha denunciat Cristóbal, un veí del barri.

Des del grup municipal socialista denuncien inacció per falta de l'equip de govern i adverteixen que la desnaturalització del projecte i la maca de multes podria implicar perdre fins i tot fons europeus. Sandra Gómez, portaveu del PSOE a l'Ajuntament, ha afirmat que "la situació en què es troba la superilla pot ser denunciada en la Comissió Europea".

Per part seua, l'alcaldessa de València diu que el projecte "és un desastre" i que ara s'estudia "millorar la senyalística i la possibilitat d'ampliar zones d'aparcament per a residents" amb zones verdes d'aparcament. Altres veïnes han coincidit a dir que falta senyalització i que és una zona d'antics pisos, sense garatge.

També et pot interessar

stats