El veïnat de Castelló de la Plana, en contra de fer per a vianants l'avinguda del Lledó

Les obres comencen la setmana que ve, però els comerciants i residents temen les conseqüències en la mobilitat i les vendes

Les obres en l'avinguda del Lledó de Castelló de la Plana desperten el malestar del veïnat / À Punt NTC

L'avinguda del Lledó de Castelló de la Plana canviarà a partir de la setmana que ve, quan comencen les obres per a convertir-la en un gran espai de vianants. L'ajuntament té previst crear dos quilòmetres i mig de carril bici, 430 places de pàrquing exterior i eliminar la barrera arquitectònica del jardí botànic de Rafalafena, unes intervencions que han despertat el rebuig d'una gran part del veïnat.

Els residents i els comerciants temen les repercussions de convertir l'àrea en zona de vianants. Al veïnat li preocupa la restricció de la mobilitat amb vehicle, i als negocis, que venen d'una temporada dura per la pandèmia, que els clients preferisquen anar als grans magatzems si no poden accedir als seus establiments amb cotxe.

Les obres finalitzaran abans que acabe l'any. Aquestes començaran en el primer en el tram, que va des de la rotonda de la Ronda Oest fins a la basílica. Després s'intervindrà la zona que abasta des de Tombatossals a la ronda de circumval·lació, i, finalment, s'acabarà la remodelació en la zona més propera al centre, de Tombatossals a la plaça de Maria Agustina.

També et pot interessar

stats