El Vaticà posa en marxa un web per a seguir la cimera antipederàstia

Aquesta trobada reunirà des de dijous 190 experts, que intentaran donar resposta davant els casos d’abusos sexuals en l’Església.

La cimera reunirà 190 participants, entre presidents de totes les conferències episcopals, religiosos i altres experts
La cimera reunirà 190 participants, entre presidents de totes les conferències episcopals, religiosos i altres experts / Vaticà

El Vaticà ha llançat una pàgina web per a seguir els avanços de la trobada sobre protecció de menors, impulsada per a atallar el problema dels abusos sexuals en el si de l’Església. Aquesta cimera reunirà 190 participants, entre presidents de totes les conferències episcopals del món, religiosos i altres experts, des d’aquest dijous fins diumenge que ve.

La pàgina www.pbc2019.org estarà activa a partir d’aquest dilluns i des d’ací es podrà accedir a la llista dels participants en les reunions, la seua biografia, el programa de les trobades, documents d’interés, així com un calendari sobre els avanços de l’Església en aquesta matèria.

El director en funcions de l’oficina de premsa de la Santa Seu, Alessandro Gisotti, ha remarcat la importància que els bisbes s’hagen reunit amb víctimes per a la preparació d’aquesta cimera. Per la seua part, el sacerdot Hans Zollner, principal organitzador, ha dit que aquesta trobada d’alt nivell eclesiàstic ajudarà a conformar una “resposta contínua” davant els casos d’abusos sexuals en una Església, però ha destacat que es tracta d’una “fase més” que s’emmarca “en un procés més llarg i més complet”.

També et pot interessar

stats