La valenciana Fusa Nocta lidera les visites i escoltes del Benidorm Fest

El seu tema per al festival Mi familia té ja més de 150.000 reproduccions tant a YouTube com a Spotify

La cantant de Gandia Fusa Nocta
La cantant de Gandia Fusa Nocta / Europa Press

La cantant de Gandia (Safor) Fusa Nocta ostenta el lideratge en visites i escoltes dels díhuit temes del Benidorm Fest quatre dies després del llançament de les cançons amb el seu tema Mi familia. Malgrat no ser un dels noms més coneguts del cartell, la seua fusió flamenca amb trap i hip-hop despunta com a primera favorita entre els seguidors del festival.

Els números de Mi familia estan superant ja moltes cançons anteriors de l'artista: el tema acumula més de 150.000 visites en YouTube entre videoclip i vídeo de l'àudio i més de 150.000 escoltes en un dia en Spotify. La mateixa plataforma l'ha situada en la llista Novetats Divendres Espanya, en la qual seleccionen aproximadament 50 cançons rellevants estrenades cada setmana.

L'artista ha explicat a Europa Press que ha volgut acudir al Benidorm Fest amb un tema que parlara de les coses que "de veritat li importen". "Em sent supercontenta d'anar amb una cançó que de veritat diga: "Aquesta soc jo'".

El tema mescla flamenc, trap i hip-hop amb una base plena de guitarres, percussió que es complementa amb beats agressius i efectes vocals, que acaben amb una part més lleugera. Compta, a més, amb una convidada: la cançó comença i acaba amb una nota d'àudio de la cosina xicoteta de l'artista.

"Volia transmetre aquesta sensació de dir: "És que mate per la meua família", però al final també hi ha una part d'alleujament, en la qual et sents a casa, aquesta puresa i aquest moment íntim", afirma.

Preguntada sobre l'opinió dels seus seguidors sobre el tema, explica: "Els agrada que ho haja fet". "Ma tia està superorgullosa que la meua cosina xicoteta estiga als crèdits", agrega. Una família, que de fet, podrà acudir a animar-la a Benidorm (Marina Baixa), incloses les seues iaies, a les quals esmenta a la cançó: "De Gandia a Benidorm estan a una hora amb cotxe".

Miriam Nares, el seu nom real, és una de les quatre representants valencianes al Benidorm Fest, al costat de Blanca Paloma, Aritz Arén i Sofía Martín. L'artista va participar el 2018 en Factor X i des de llavors ha llançat diversos singles. Ara, en paral·lel a la preselecció espanyola per a Eurovisió, treballa en un disc.

"Miri, m'ha agradat molt el teu vídeo"

Així comença la cançó, amb l'àudio que li envia la seua cosina després de publicar el videoclip del seu single Luz bajita. Segons ha avançat, l'àudio també formarà part de l'actuació del Benidorm Fest: "Entenc que és una cosa diferent. Potser xoca a molta gent, però és important per a mi. Tampoc crec que li lleve molta canya a la resta del xou, que en té bastant", ha agregat.

Per això, deixarà aquell "moment al principi" en el qual ella simplement estarà sobre l'escenari. "Si estiguera enmig de la cançó no, perquè potser no s'adiu, però sent que pot estar bé", ha agregat.

Segons ha explicat, està "tancant del tot la coreografia". "M'ho imagine amb molt de vent, amb molt de poder, vull que hi haja moltes sorpreses", ha assenyalat. A més, ha avançat que l'espectacle li costarà "molt de càrdio" i que el seu equip comptarà amb professionals que treballen amb artistes com JJaime Lorente o Natos i Waor.

I és que, com va reconéixer que en la primera gala de presentació, el mes d'octubre passat, es va veure "ofegada". Malgrat que el programa es va idear tres dies abans d'emetre's, ha asseverat: "Al final, la veritat és que em vaig ofegar, estava molt nerviosa i els nervis em van jugar una molt mala passada", ha agregat.

"Jo m'ho vull treballar. Això és una molt bona oportunitat, mai he tingut l'oportunitat de muntar un xou tan gran en un escenari amb tot el que vull. En la vida real això és molt car, és molt guai poder fer-ho", ha agregat.

També et pot interessar

stats