València acull la primera fira de ciclisme urbà d’Espanya

Ciclosferia se celebra durant tot el cap de setmana al magatzem 2 de la Marina amb mig centenar d'expositors

València acull la primera fira de ciclisme urbà d’Espanya / À Punt NTC

Valencià acull aquest cap de setmana Ciclosferia, la primera fira de ciclisme urbà d'Espanya. La convenció té lloc al magatzem 2 de la Marina, amb 4.500 m² dedicats al món dels apassionats dels pedals.

Ciclosferia la formen 50 expositors de diferents marques i fabricants de bicicletes, accessoris i components. El sector de la bicicleta es troba en auge, ja que segons Ciclosfera, publicació organitzadora de l’acte, l'any 2021 va augmentar la facturació un 10,76%, el que es tradueix en un milió i mig de bicicletes venudes.

Entre les activitats previstes per a aquest dissabte destaquen tallers de mecànica per a xiquetes i xiquets, un concurs de plegar bicicletes o un concert de la rapera valenciana Tesa. Diumenge, per clausurar la fira, s'ha programat una gran marxa ciclista, diversos sortejos de bicicletes i la firma del llibre Antipoesía a dos ruedas, de Carlos Pedra, qui arribarà a Ciclosferia pedalant des de Vitòria.

La fira va començar aquest divendres amb un acte en què van participar el regidor de Mobilitat de Sostenible de l'Ajuntament de València, Giuseppe Grezzi, i el director de Ciclosfera, Rafa Vidiella, que va entrevistar tot seguit l'alcalde de València, Joan Ribó, conegut entusiasta de la bici.

També et pot interessar

stats