El vaixell confinat al port de València reprén l'activitat amb nova tripulació

El Maersk Utah va ser confinat el 3 de maig, juntament amb el Skiathos I després que es van detectar-se 10 contagis entre la tripulació, tots de la variant britànica del coronavirus

El 'Maersk Utah' confinat el Port de València
El Maersk Utah confinat al port de València

La tripulació del vaixell Maersk Utah, que es trobava confinada al port de València des de principis de maig, ja no presenta cap positiu en Covid després que tot el personal a bord ha sigut substituït, segons ha informat l'Autoritat Portuària de València (APV) en el seu perfil de Twitter.

La tripulació original es troba en un hotel de la ciutat València a l'espera del seu retorn, mentre que la nova ja està a bord després d'haver sigut desinfectat el vaixell.

Sanitat Exterior i Capitania han autoritzat l'operatiu, de manera que el Maersk Utah reprendrà l'activitat i entrarà a treballar aquest dissabte a l'APM Terminal.

El vaixell va ser confinat el dilluns 3 de maig, juntament amb el Skiathos I, després que es van detectar 10 contagis de coronavirus entre la tripulació. Posteriorment, Sanitat va confirmar que es tractava de la variant britànica.

Per la seua part, el Skiathos I va salpar dilluns del port de València després que Sanitat Exterior donara per extingit el brot de coronavirus.

També et pot interessar

stats