On podem vacunar-nos de la covid sense cita prèvia aquesta setmana

Qualsevol persona pendent de rebre alguna dosi de la vacuna de la covid pot acudir a un d’aquests punts per a rebre-la

Regla i vacunació
Una dona rep la vacuna de la covid en una imatge d'arxiu / À Punt NTC

La nova onada de la covid ha fet que es tornen a obrir els punts de vacunació sense cita prèvia per a totes les persones que, bé per haver passat la malaltia o per qualsevol altre motiu, estan pendents de rebre alguna dosi de la vacuna. Així ho ha fet públic la Conselleria de Sanitat Universal aquest dilluns en un comunicat.

Es tracta d’un intent del departament dirigit per Miguel Mínguez d’agilitar el procés de vacunació perquè tota la població puga comptar amb la pauta completa segons els criteris establits en el calendari de vacunació covid.

Aquests són els punts de vacunació sense cita d'aquesta setmana:

  • L'Hospital la Malva-rosa romandrà obert des d'aquest dimarts 5 de juliol de dilluns a divendres (de 16:00 hores a 20:30 hores).
  • El centre de salut d'Ador (de dilluns a divendres, de 13:30 hores a 15:00 hores) i el centre de salut de Corea, a Gandia (de dilluns a divendres, de 12:30 hores a 14:30 hores).
  • El centre de salut de Paterna el Clot (dijous, vacuna pediàtrica, d'11:00 a 13:00 hores).
  • El centre de salut de Burjassot II (dimarts, de 10:00 a 12:30 hores).
  • El centre de salut de Bétera (dimecres, de 15:30 hores a 19:30 hores).
  • El centre de salut de Godella (dimecres, de 15:30 a 19:30 hores).
  • El centre de salut de la Pobla de Vallbona (dimecres, de 15:30 hores a 19:30 hores).
  • L'Escola de Persones Adultes de l'Eliana (dijous, de 15:00 a 17:00 hores).
  • El centre de salut de Benimàmet (dijous, de 12:30 hores a 15:00 hores).
  • El centre de salut de Benaguasil (divendres, de 12:00 a 14:00 hores).
  • El centre de salut de Montcada (divendres, de 12:30 a 14:00 hores).

Al mateix temps, Sanitat ha assegurat que continuarà obert el punt de vacunació instal·lat al pati dels Tarongers, annex a l'Hospital General Universitari de Castelló (el dimarts 5 de juliol, de 16:00 a 21:00 hores) i el punt de vacunació de l'Escorratell, a Oriola (el dimecres 6 de juliol, de 15:00 a 20:00 hores). A més, al Centre d'Especialitats de Benidorm, pertanyent al departament de la Marina Baixa, s'obri en setmanes alternes un punt sense cita de 16:00 h a 20:00 h, i a l'Hospital Universitari de Torrevella hi ha previstes noves jornades de vacunació sense cita la setmana de l'11 de juliol.

A més, la conselleria anirà actualitzant els punts de vacunació que es podran consultar a través de les xarxes socials (Twitter, Instagram o Facebook).

Aquests punts sense cita se sumen a la vacunació amb cita que es continua desenvolupant en tots els departaments de salut. En aquest cas, l'administració de la vacuna es realitza als corresponents centres de salut o en punts habilitats expressament, com l'Hospital General Universitari Dr. Balmis (Alacant), on es vacuna amb cita de dilluns a divendres.

Les persones que tinguen dosis pendents per a completar la pauta de vacunació poden demanar cita al seu centre de salut o bé consultar les xarxes dels departaments de salut per a conéixer els punts sense cita habilitats en cada moment.

També et pot interessar

stats