Sanitat Universal torna a obrir punts de vacunació sense cita prèvia per la nova onada

Les persones que estan pendents de rebre alguna dosi de la vacuna de la covid-19, bé perquè han passat la malaltia o per qualsevol altre motiu, poden acostar-se a qualsevol d'aquests punts

Cues de vacunació sense cita prèvia, en una imatge d'arxiu
Cues de vacunació sense cita prèvia, en una imatge d'arxiu / À Punt NTC

La Conselleria de Sanitat Universal ha anunciat aquest dilluns l'obertura aquesta setmana punts de vacunació sense cita prèvia en tota la Comunitat Valenciana als hospitals de la Malva-rosa, General de Castelló, Oriola i Gandia, centres de salut i altres espais habilitats, per a facilitar que tota la població complete la pauta.

Les persones que estan pendents de rebre alguna dosi de la vacuna de la covid-19, bé perquè han passat la malaltia o per qualsevol altre motiu, poden acostar-se a qualsevol dels punts de vacunació per a rebre-la sense necessitat de cita prèvia. Sanitat Universal pretén agilitar el procés de vacunació perquè tota la població puga comptar amb la pauta completa segons els criteris establits en el calendari de vacunació covid. La conselleria anirà actualitzant els punts de vacunació que es podran consultar a través de les xarxes socials (Twitter, Instagram o Facebook), segons informa en un comunicat.

Aquests són els punts de vacunació sense cita d'aquesta setmana:

 • L'Hospital la Malva-rosa romandrà obert des d'aquest dimarts 5 de juliol de dilluns a divendres (de 16:00 hores a 20:30 hores).
 • El centre de salut d'Ador (de dilluns a divendres, de 13:30 hores a 15:00 hores) i el centre de salut de Corea, a Gandia (de dilluns a divendres, de 12:30 hores a 14:30 hores).
 • El centre de salut de Llíria (dilluns, de 13:00 a 15:00 hores).
 • El centre de salut de Paterna El Clot (dilluns, només adults, i dijous, vacuna pediàtrica, d'11:00 a 13:00 hores).
 • El centre de salut de Burjassot II (dimarts, de 10:00 a 12:30 hores).
 • El centre de salut de Bétera (dimecres, de 15:30 hores a 19:30 hores).
 • El centre de salut de Godella (dimecres, de 15:30 a 19:30 hores).
 • El centre de salut de la Pobla de Vallbona (dimecres, de 15:30 hores a 19:30 hores).
 • L'Escola de Persones Adultes de l'Eliana (dijous, de 15:00 a 17:00 hores).
 • El centre de salut de Benimàmet (dijous, de 12:30 hores a 15:00 hores).
 • El centre de salut de Benaguasil (divendres, de 12:00 a 14:00 hores).
 • El centre de salut de Montcada (divendres, de 12:30 a 14:00 hores).

Al mateix temps, Sanitat ha assegurat que continuarà obert el punt de vacunació instal·lat al Pati dels Tarongers, annex a l'Hospital General Universitari de Castelló (el dimarts 5 de juliol, de 16:00 a 21:00 hores) i el punt de vacunació de l'Escorratel, a Oriola (el dimecres 6 de juliol, de 15:00 a 20:00 hores). A més, en el Centre d'Especialitats de Benidorm, pertanyent al departament de la Marina Baixa, s'obri en setmanes alternes un punt sense cita de 16:00 h a 20:00 h, i a l'Hospital Universitari de Torrevella hi ha previstes noves jornades de vacunació sense cita la setmana de l'11 de juliol.

Aquests punts sense cita se sumen a la vacunació amb cita que es continua desenvolupant en tots els departaments de salut. En aquest cas, l'administració de la vacuna es realitza en els corresponents centres de salut o en punts habilitats expressament, com l'Hospital General Universitari Dr. Balmis (Alacant), on es vacuna amb cita de dilluns a divendres.

Les persones que tinguen dosis pendents per a completar la pauta de vacunació poden demanar cita en el seu centre de salut o bé consultar les xarxes dels departaments de salut per a conéixer els punts sense cita habilitats en cada moment.

També et pot interessar