Els usuaris d’una residència de majors a l’Eliana es neguen a ser desallotjats

El gerent del centre assegura que estan allí de forma legítima i que el desnonament es fa a nom d’una empresa anterior

Desallotjament de la residència de majors de l'Eliana / À Punt NTC

Quan falten 24 hores que es faça efectiu un desnonament d'una residència de majors a l’Eliana (Camp de Túria), Cuidamont, quinze dels majors residents es resisteixen a abandonar la residència. Els usuaris asseguren tindre un contracte en vigor amb l'empresa i, tot i tindre garantida una plaça en un altre centre, anuncien que seguiran vivint en el mateix lloc fins que la policia els desallotge.

El gerent de la residència, Francisco Cabello, afirma que l'empresa està al dia en el pagament del lloguer i que el desnonament es fa a nom d'una empresa anterior: "Creiem que no tenen cap dret a desnonar-nos i que estem ací de forma legítima". El gerent assegura que tenen contractes i rebuts de l’actual residència: "Seguirem reivindicant el mateix, no ens tiraran per culpa de tercers".

Dimarts està previst que es faça efectiu el desallotjament. La Generalitat ha buscat un centre alternatiu, però no tots els interns l'han acceptat.

El pare d’un dels usuaris, José, comenta que "no sabem exactament el que ha passat". Assegura que estaven tranquils amb el centre, però ara després de la situació: "No ens arrisquem al fet que el jutge diga que se’n vagen tots els ancians a casa, així que ja hem buscat una altra residència i ens han donat plaça", declara.

També et pot interessar

stats