La Universitat de València retira 8 títols propis de pseudoteràpies mèdiques

Al juliol ja es van deixar d'impartir tres màsters propis.

La Comissió d'Estudis de Postgrau de la UV ha aprovat per unanimitat la retirada dels títols.
La Comissió d'Estudis de Postgrau de la UV ha aprovat per unanimitat la retirada dels títols.

La Comissió d'Estudis de Postgrau de la Universitat de València (UV) ha aprovat per unanimitat la retirada de cinc títols propis sobre pseudoteràpies mèdiques, que se sumen als tres que ja va deixar d'impartir al juliol.

Després de la reunió mantinguda per la Universitat i l'Associació per a Protegir al Malalt de Teràpies Pseudocientífiques, el passat dia 19 de juliol, la institució acadèmica va sotmetre a una nova revisió els títols propis indicats en aquest informe.

En una primera fase, en un procés acordat amb les direccions d'aquests títols, la UV va procedir a la retirada de l'oferta de tres màsters propis: Medicina Regenerativa i Antienvelliment, Acupuntura i Recuperació Funcional de l'Activitat Física i l'Esport.

Aquest dijous, la Comissió d'Estudis de Postgrau ha acordat per unanimitat la retirada de l'oferta d'altres quatre títols propis. Són el màster propi en Developmental Behaviour Modelling (DBM); el Diploma d'Especialització Universitària en Hipnosi Eriksoniana; el Certificat Universitari en Coaching amb metodologia DBM per a l'ensenyament, la gestió, l’entrenament i la teràpia; i el Certificat Universitari de Modelatge de l'Aprenentatge des del DBM.

A més, s'ha retirat de l'oferta el títol Certificat Universitari en Modelatge de la Hipnosi i la Teràpia Eriksoniana des del DBM, que no es trobava en l'informe de l'associació.

També et pot interessar

stats