Una dona francesa mor d'una cornada a les festes de Beniarbeig

Es converteix en la setena víctima mortal dels actes taurins aquest estiu a la Comunitat Valenciana

Plaça de Beniarbeig on s'ha produït l'enganxada de la dona francesa

Una dona francesa de 73 anys ha mort aquest dijous a conseqüència d'una cornada d'una vaqueta durant les festes de Beniarbeig, a la Marina Alta. Els fets han ocorregut al voltant de les 13:00 hores.

La Guàrdia Civil ha detallat que la víctima, que ha mort per una ferida al tòrax, era veïna de Dénia. El cos ha sigut traslladat per a realitzar-li l'autòpsia i la Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Xàbia instrueix diligències per a esbrinar com han succeït els fets, ha afegit la Guàrdia Civil.

Amb aquesta víctima ja hi ha set persones que han mort en aquests actes taurins a la Comunitat Valenciana, la mateixa dada que el 2015, el pitjor any fins ara pel que fa a defuncions. L'agost i el setembre són els dos mesos de l'any en els quals s'organitzen més actes de bous al carrer. I n'hi ha hagut més especialment enguany, ja que després de la pandèmia s'han disparat fins a més de 13.000 els esdeveniments previstos en tot el territori valencià (un 50% més que el 2021).

L'Ajuntament, de moment, ha suspés aquest dijous tots els actes de les festes i també tots els actes taurins previstos, segons han informat fonts municipals. 

L'Ajuntament ha declarat un dia de dol oficial per aquest succés. En una resolució difosa pel compte de Twitter, el consistori ha expressat també el seu condol a la família de la víctima, i ha informat també de l'esmentada suspensió de tots els actes taurins previstos durant les festes patronals.

També et pot interessar

stats