Una carretera de Paterna i una altra d’Orba continuen tallades pels efectes de la pluja

Mobilitat adverteix que cal circular amb precaució per la CV-544, a la Ribera Alta, que discorre prop del barranc de Montortal

Un tram de la CV-31, prop de Fira València, on aquest dimecres de matí encara quedaven alguns vehicles que van quedar atrapats en el fang i l'aigua
Un tram de la CV-31, prop de Fira València, on aquest dimecres de matí encara quedaven alguns vehicles que van quedar atrapats en el fang i l'aigua / À Punt NTC

Dues carreteres tallades, una a l’Horta i l’altra a la Marina Alta, i dues més on cal anar amb molta precaució. És l’impacte en la xarxa viària que ha deixa la pluja de les últimes hores, segons l'últim informe de la Conselleria de Mobilitat.

No es pot circular per la CV-31, a Paterna, prop de la Fira de Mostres en sentit cap a Godella, pel desbordament d’un barranc. Aquest tram tallat s’ha fet sentir especialment a primeres hores del matí, on la V-30 i la ronda nord de València estaven també col·lapsades i havien de reabsorbir part del trànsit de la via tallada.

Tampoc està permés el trànsit per la CV-721 al seu pas per Orba i la Vall de Laguar, com apunten des de la Conselleria. En aquesta última via, la circulació està condicionada en alguns trams i només poden passar-hi els residents.

Finalment, també s’ha d’anar amb compte per la CV-544, que travessa part de la Ribera Alta, perquè el barranc de Montortal dificulta la circulació.

La intensa pluja que ha caigut la nit de dimarts a València, on s'han registrat fins a 260 litres en una jornada històrica, i l’àrea metropolitana, i la que queia a primeres hores de dimecres en zones de l’Horta i la Ribera Alta han provocat llargues cues en totes les carretes dels voltants de la capital.

Als embussos s’afegia també el caos ferroviari, derivat també de les inclemències de l’oratge. Els usuaris del servei de rodalies han patit importants retards i també en alguns casos cancel·lacions a causa de l’estat de les infraestructures ferroviàries que Renfe intentava resoldre a marxes forçades. 

També et pot interessar

stats