Un veí d’Alzira construeix un betlem gegant amb trenta escenes al seu jardí

Amb 120 figures diferents repartides en trenta escenes bíbliques, el dissenyador Hugo Micó ha tardat més de tres anys a fer-lo

Amb 120 figures diferents repartides en trenta escenes bíbliques, a aquest betlem no li ha faltat cap detall. / À Punt NTC

Pedro Martínez, un veí d’Alzira, ha alçat el seu particular betlem al jardí de la seua casa gràcies a l’ajuda d’Hugo Micó, dissenyador a Arte con H. Aquest jove ha sigut el responsable de convertir en realitat el món imaginat per Martínez, qui ha pogut fer-li un gran homenatge a la seua dona. 

Amb 120 figures diferents repartides en trenta escenes bíbliques, a aquest betlem no li ha faltat cap detall. Micó ha tardat més de tres anys a fer-lo. Ha aprofitat l’espai que li ha proporcionat el jardí de Martínez per repartir les construccions, fins i tot l’aigua de la piscina per ficar-hi elements flotants. 

Durant totes les festes, el veïnat podrà visitar aquest particular betlem, que està previst que durant les pròximes festes s’expose en un espai públic, ja que Martínez vol que siga un regal per a tot el seu poble.

També et pot interessar

stats