Un quart detingut per la pallissa mortal a Samuel a la Corunya

Es tracta d'un jove d'entre 20 i 25 anys, al qual la policia acusa d'homicidi i apropiació indeguda, perquè hauria sostret el mòbil de la víctima

Comissaria de Lonzas a la Corunya, on es troben detinguts els quatre joves
Comissaria de la Corunya on es troben detinguts els quatre joves / Efe

La Policia Nacional ha detingut aquesta passada nit a una quarta persona per la seua relació amb la pallissa mortal que durant la matinada del passat dissabte, a la Corunya, li va costar la vida al jove de 24 anys Samuel Luiz.

Es tracta d'un home d'entre 20 i 25 anys, al qual la policia acusa d'homicidi i apropiació indeguda, perquè hauria sostret el mòbil de Samuel i suposadament es va quedar amb ell, segons han informat fonts policials.

Aquest quart detingut també és veí de la Corunya i amic dels altres tres arrestats, que romanen en comissaria, a l'espera de passar a disposició judicial. Aquest últim detingut tampoc coneixia d'abans la víctima, segons les dades recaptades pels investigadors.

La delegació del govern ha informat que aquesta nova detenció va ser fruit de la informació obtinguda en les testificals realitzades durant dimecres passat per la Policia Nacional.

Aquesta detenció se suma a la dels altres dos homes i una dona, de la Corunya i també en la mateixa franja d'edat, arrestats dimarts passat com a presumptes participants en la pallissa que li va costar la vida a Samuel, per la qual cosa la policia els acusa també d'homicidi.

Sense antecedents

No consten antecedents de cap de les quatre persones detingudes fins al moment. La investigació continua oberta i sota secret de sumari per orde del jutjat d'instrucció número 8 de la Corunya. Segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Galícia, "en principi" no està previst que els detinguts passen aquest dijous a disposició judicial.

També et pot interessar

stats