Un parapentista mort a Carcaixent i un altre ferit a Alzira

El Consorci Provincial de Bombers de València ha atés nombroses incidències durant la nit a causa de les fortes ratxes de vent

Imatge d'arxiu de parapentistes, un d'ells amb un guia
Imatge d'arxiu de parapentistes / Shutterstock

Un parapentista ha mort i un altre ha resultat ferit aquest matí en dos accidents registrats en Carcaixent i Alzira (Ribera Alta), respectivament, segons ha informat el Consorci de Bombers de València.

El primer avís ha tingut lloc a les 08:31 hores, prop de la CV-50, al costat d'uns vivers ubicats a Alzira. Hi han acudit bombers i especialistes en rescats en altura, els quals han prestat la primera assistència al ferit abans de l'arribada dels sanitaris.

Posteriorment, a les 08:45 hores hi ha hagut una altra caiguda d'un parapentista a Carcaixent, en la zona de l'hort de Lechón, en la qual ha intervingut el mateix personal, encara que no han pogut fer res per la vida de l'accidentat que ha mort.

Des de la matinada i fins a les 11:00 hores el Consorci Provincial de Bombers de València ha intervingut en tretze incidències per vent, principalment per arbres i tendals caiguts en diversos punts de la geografia valenciana.

A més, també des de la matinada, els bombers s'han mobilitzat en una dotzena d'incendis de vegetació, en camps, solars, matolls, i canyars, on també el vent ha tingut una rellevància important, segons han informat les mateixes fonts.

També et pot interessar

stats