Un dels millors formatges vegans del món es fa a Alacant
Cristina Quinto treballava de banquera fins fa tres anys, quan va fundar Mommus per a exportar aquest camembert d'anacards
Un dels deu millors formatges vegans del món es fa a Alacant. Cristina Quinto, una emprenedora que va deixar el seu treball al banc per a dedicar-se al món de l'alimentació, ha creat un formatge vegà que ja es distribueix internacionalment.
Del món bancari i les finances a l'Argentina a fundar la marca Mommus i vendre més de 25.000 unitats des del seu obrador d’Alacant en només tres anys. Aquest és el canvi de vida d’aquesta emprenedora valenciana que l'ha portada a fabricar un dels deu millors formatges de 2021, segons les persones usuàries de l’aplicació per a productes vegans Abillion.
El seu producte estrella és un camembert fet amb anacards, aigua, ferments vegetals i sal, que ja ha guanyat diversos premis perquè és “menys àcid” que altres alternatives veganes al formatge.
Aquesta alacantina de 41 anys assegura que és “l’amor pels animals i el planeta” el que la va motivar a dedicar-se als productes vegans, primer per al consum propi i de familiars i ara per a exportar-los a tot el món des del seu obrador, amb una plantilla de quatre treballadors que vol ampliar.