Un institut d'Elx, tercer centre públic valencià que incorpora el batxillerat doble francés-espanyol

La titulació doble també l'ofereixen dos instituts de Vila-real i Manises.

Imatge d'arxiu d'una alumna d'educació secundària
Imatge d'arxiu d'una alumna d'educació secundària / Element5 Digital

La Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport ha inclòs l'institut d'educació secundària (IES) Carrús d'Elx en el programa Bachibac, de currículum mixt que permet l'obtenció del doble títol del Baccalauréat francés i el batxillerat espanyol.

Aquest centre és el tercer a incloure la doble titulació, juntament amb els IES Professor Broch i Llop de Vila-real (Plana Baixa) i l'Ausiàs March de Manises (Horta Sud). 

Bachibac permet als que el cursen l'accés a l'educació superior francesa i espanyola. El programa, que té una durada de dos cursos escolars, començarà a impartir-se en el 2019-2020.

El Bachibac inclou les matèries pròpies del batxillerat valencià i dues específiques del Baccalauréat francés, com són Llengua i Literatura Francesa i Història d'Espanya i França, que s'imparteixen obligatòriament en francés, ja que un terç de l'horari lectiu ha de cursar-se en aquest idioma. 

L'alumne que supere totes les matèries obté de manera immediata el títol de batxillerat però necessita aprovar l'examen addicional extern Bachibac, per a obtindre el títol homòleg francés.

També et pot interessar

stats