Un incendi crema mil metres a una planta industrial de Riba-roja de Túria

Els bombers treballen en l'extinció del foc, que ja està controlat i no ha ferit cap treballador.

VÍDEO | Un incendi crema mil metres a una planta industrial de Riba-roja de Túria

Vora trenta bombers treballen a hores d'ara en l'extinció d'un incendi en una planta de tractament de residus, ubicada al polígon industrial la Reva de Riba-roja de Túria. El Consorci Provincial de Bombers de València ha explicat que a la zona s'han desplaçat huit vehicles de suport, dels quals un és d'altura. Segons ha informat el 112, els treballadors de la planta no s'han vist afectats perquè han pogut eixir ràpidament del lloc. 

El foc, prop del nucli urbà de Loriguilla, ha començat vora les 08:00 hores a la nau de Trans Sabater, i ja ha cremat 1.000 metres quadrats entre interior i exterior. En un primer moment, els encarregats de seguretat de la planta del costat han advertit que les flames també han arribat allí. Els bombers han confirmat que el foc està controlat i han estat treballant per evitar que passe a les naus de Trans Sabater.

@BombersValencia

L'incendi ha originat una fumeguera que era visible al principi des de diversos punts de les comarques de l'Horta, el Camp de Túria i la Foia de Bunyol. Les condicions meteorològiques han fet que el fum es mantinga en capes baixes i es dirigisca cap a la ciutat de València.

À Punt 

A la zona també s'ha desplaçat una patrulla de la policia de la Generalitat i una unitat de suport vital bàsic.

També et pot interessar

stats