Un incendi arrasa un pis al Pilar de la Foradada i obliga els veïns a deixar l'edifici

El foc s'ha iniciat de bon matí en l'avinguda d'Holanda de la pedania Mil Palmeres

Els bombers de la Diputació d'Alacant treballant en l'incendi

Efectius del Consorci Provincial de Bombers d'Alacant han extingit un incendi que ha deixat "molt afectat" un pis en una pedania del Pilar de la Foradada. El foc ha obligat els veïns a abandonar l'edifici.

Les flames s'han iniciat a les 08:01 hores d'aquest dimarts, en un habitatge situat en l'avinguda Holanda, 8 i 9, en la pedania Mil Palmeres del Pilar de la Foradada, segons ha informat el Consorci en un comunicat.

El domicili en el qual s'han originat les flames es troba en la planta baixa d'un immoble de huit plantes d'altura. A l'arribada dels bombers, els inquilins de l'habitatge no es trobaven a la casa i la resta de veïns ja havia eixit al carrer a causa del foc.

Els efectius de bombers han procedit a realitzar una ventilació mecànica per a buidar els espais de fum i gasos. Les flames han provocat molt de fum i han deixat "molt afectada" la casa en la qual s'ha originat l'incendi.

Els bombers han donat per extingit el foc al voltant de les 9:42 hores. En aquesta intervenció, han participat un comandament de prefectura, una bomba urbana pesada, una autoescala, un sergent, un cap i quatre bombers procedents del parc de Torrevella.

També et pot interessar

stats