Un home intenta matar l’exparella i la parella actual de la xica a Torrent

L’agressor, que havia eixit de la presó, s’ha presentat al domicili de la xica i li ha propinat diverses ganivetades a la parella, que està ferida greu

Les víctimes de la violència de gènere poden telefonar al 016 de manera gratuïta / À Punt NTC
Les víctimes de la violència masclista poden telefonar al 016 de manera gratuïta / À Punt NTC

Un home ha intentat matar l'exparella i la parella actual de la xica a ganivetades, després d’anar aquest divendres de matí a casa de la dona. Sembla que el presumpte agressor havia eixit de la presó, segons informa el diari Levante. Les dues víctimes han resultat ferides greus i els serveis sanitaris les han portades a un centre hospitalari de València.

El presumpte agressor s’ha presentat de bon matí al domicili de la dona, de 39 anys, amb una arma blanca. En arribar a la casa, li ha pegat una ganivetada a l’abdomen a la xica, mentre que la parella actual, que també estava a la vivenda en el moment de l’agressió, ha rebut una ganivetada al pit i una altra en l’abdomen, segons el relat del diari.

La dona, ja ferida, ha baixat fins al portal de la vivenda per a demanar ajuda, el que ha fet que es personaren al domicili agents de policia i serveis sanitaris. Tot i que el presumpte agressor ha fugit, sembla que ja està detingut i l’arma blanca que ha emprat en aquest intent d’assassinat masclista també ha sigut localitzada en un contenidor pròxim al lloc dels fets. 

El 016 per a demanar ajuda

Cal recordar que el telèfon 016 està a l'abast de les dones víctimes de violència masclista. És anònim, gratuït i confidencial. A més atén tant les dones que pateixen qualsevol tipus de violència masclista com les persones del seu entorn que volen informar-se de com ajudar-les.

També et pot interessar

stats