Un home mata la seua dona a Dos Hermanas (Sevilla)

La Guàrdia Civil ja ha detingut el presumpte autor del crim i l'Ajuntament ha convocat una concentració de rebuig per a dilluns.

Un home mata la seua dona a Dos Hermanas (Sevilla)
Un home mata la seua dona a Dos Hermanas (Sevilla)

Una dona de 69 anys ha sigut assassinada aquest dissabte a la localitat sevillana de Dos Hermanas, presumptament pel marit, de 68, que ha telefonat al 112 per a avisar del crim. A l'home, parella de la víctima, l'han detingut després de confessar que ha comés el crim.

L'Ajuntament, que ha condemnat el crim, ha precisat que no consten denúncies prèvies per violència masclista ni en el registre de la Policia Nacional ni en el de la Policia Local, ni en la Delegació d'Igualtat municipal. Per a dilluns han convocat una concentració de rebuig, a les 12:00 hores davant del consistori.

El 016 és el telèfon d'atenció a les víctimes de violència masclista. Dona atenció gratuïta les 24 hores del dia i els 365 dies de l'any. Proporciona informació a les dones víctimes de violència de gènere i al seu entorn sobre què fer en cas de maltractament. La telefonada no ix reflectida en la factura. Sí que queda registrada en el telèfon, però es pot eliminar des del mateix dispositiu. El Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat també posa a disposició de les víctimes l'adreça electrònica: 016-online@msssi.es.

També et pot interessar

stats