Un home ix viu d'entre les flames de l’incendi de Zamora i aconsegueix salvar la vida

Ángel Martín Arjona ha hagut de ser traslladat a l'hospital en helicòpter amb greus cremades

Un home ix viu d'entre les flames de l’incendi de Zamora i aconsegueix salvar la vida / Reuters

Un home que intentava salvaguardar la seua ciutat de l’incendi forestal que avança descontrolat per Zamora ha aconseguit miraculosament salvar-se de la mort quan, conduint la seua excavadora, el foc la va engolir. En unes imatges difoses per l’agència Reuters, es veu l’home corrent per a salvar la vida i intentant apagar les flames que s’estenen per la seua roba. 

Ángel Martín Arjona, propietari d'un magatzem de construcció a la província de Zamora, finalment va haver de ser traslladat a l'hospital en helicòpter amb greus cremades després de la seua dramàtica fugida, segons ha explicat Juan Lozano, amic del ferit. 

Arjona havia estat excavant una trinxera en un camp per a contindre el foc. Quan les flames s’acosten a ell, es veu com condueix ràpidament pel perímetre abans de fer un gir prop d'una tanca, moment en què l’excavadora desapareix de la vista envoltada de flames i fum.

Un segon després, l'home ix corrents d'entre les flames, entropessa i cau un moment. Després, continua corrent, amb els pantalons encara cremant-se uns segons més i un bomber amb equip de protecció seguint-lo.

També et pot interessar

stats