Un home apunyala i mata una dona a Maracena (Granada)

El presumpte agressor, exparella de la víctima, ja ha sigut detingut.

Un home apunyala i mata una dona a Maracena (Granada)
Un home apunyala i mata una dona a Maracena (Granada)

Hores després que un home assassinara presumptament a Castelló les seues filles, de 3 i 6 anys, i se suïcidara, un altre home de 49 anys ha apunyalat una dona a Maracena (Granada). La víctima, de 39 anys, ha mort a causa de les ganivetades, i el presumpte autor, amb el qual tenia un fill de 12 anys, ja ha sigut detingut per la Guàrdia Civil. 

Segons ha explicat a Efe el cos policial, els fets han ocorregut al voltant de les 10:20 hores al domicili de la dona. L'ajuntament del municipi, que ha convocat un minut de silenci en repulsa del crim, ha confirmat que la víctima i l'agressor ja no eren parella.

Tal com ha informat la Guàrdia Civil, no hi havia denúncies prèvies per maltractament entre la parella i, segons fonts municipals, la dona no havia sol·licitat ajuda en el centre social. 

El 016 és el telèfon d'atenció a les víctimes de violència masclista. Ofereix atenció gratuïta les 24 hores del dia i els 365 dies de l'any. Proporciona informació a les dones víctimes de violència de gènere i al seu entorn sobre què fer en cas de maltractament. La telefonada no queda reflectida en la factura. Sí que queda registrada en el telèfon, però es pot eliminar des del mateix dispositiu. El Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat també posa a disposició de les víctimes a l'adreça electrònica 016-online@msssi.es.

També et pot interessar

stats