Un error en la plataforma d’Educació retarda hores la publicació de les notes dels opositors de secundària

Els examinands no han pogut consultar el resultat del primer examen fins que no ha passat el migdia

Imatge d'arxiu dels opositors a les places de docents de secundària en una imatge d'arxiu
Examen dels opositors a places de docent de secundària en una imatge d'arxiu / Europa Press

L’espera dels opositors de secundària per a conéixer les notes de la primera fase de les oposicions, prevista per a aquest divendres, s’ha allargat més del que es preveia. Un error informàtic n'ha retardat la publicació, que inicialment estava prevista a primera hora d’aquest dijous, i fins que no ha passat el migdia els aspirants a alguna de les places ofertades per Educació no han pogut consultar les notes, segons han confirmat diversos opositors a À Punt. 

El procediment per a publicar les notes es fa a través d’una aplicació de la Conselleria. Els tribunals encarregats de dur a terme aquest procés s’havien reunit a primera hora del matí amb aquest propòsit, en canvi, tot i els nervis de molts dels candidats, no ha sigut fins a ben passades les 12 del matí quan han pogut consultar les notes, com han admés alguns dels aspirants afectats.

Inicialment, la Conselleria d’Educació havia previst publicar les notes el divendres 18 de juny, però després ho va retardar fins a una setmana després. És una pròrroga que han lamentat sindicats com l’STEPV, que atribueixen el retard a la sobrecàrrega de treball dels tribunals

Aquest era el segon retard del procés. El primer examen, convocat al principi per al 15 de maig, es va ajornar fins al 22 de maig.

També et pot interessar

stats