Un conductor atropella mortalment a un matrimoni a Torrevella en un pas de vianants

L'home i la dona, tots dos de 65 anys i de Madrid, han mort en un accident per una aparent distracció del conductor, que no els va veure creuar

Una unitat del SAMU en una imatge d'arxiu
Una unitat del SAMU en una imatge d'arxiu / À Punt NTC

Un home i una dona, matrimoni i tots dos de 65 anys i de Madrid, ha mort atropellats la passada nit en un pas de vianants de Torrevella per una aparent distracció del conductor, que no els va veure.

Fonts de la Conselleria de Sanitat, de l'Ajuntament i de la Guàrdia Civil han informat que el conductor, un francés que viatjava amb la seua parella i quatre fills en una furgoneta, ha donat negatiu en la prova d'alcoholèmia i ha sigut detingut per un doble delicte d'homicidi imprudent.

El succés va ocórrer anit minuts després de les 21:00 hores en un pas de zebra de l'avinguda Desiderio Rodríguez, per la platja dels Nàufrags quan la parella creuava amb bosses d'un supermercat pròxim.

El conductor de la furgoneta els va envestir sense xafar el fre, en una aparent distracció, i va desplaçar el matrimoni prop de 20 metres. Es creu que la furgoneta viatjava a una velocitat superior a la permesa, en l'entorn dels 60 o 70 quilòmetres per hora, i que l'impacte va ser molt violent.

L'home va morir pràcticament en l'acte i a la dona li van practicar maniobres de reanimació en el mateix lloc, encara que al cap de poc de temps va perdre la vida, sense que arribara a ser traslladada a un centre sanitari.

També et pot interessar

stats