Un còmic interactiu per a ajudar en la compra en línia de joguets

L'Institut Tecnològic de Producte Infantil i d'Oci crea aquesta eina per a ajudar a identificar llocs web de confiança i valorar els aspectes de seguretat de joguets i altres articles.

Un còmic interactiu per a ajudar en la compra en línia de joguets
Un còmic interactiu per a ajudar en la compra en línia de joguets

Ajudar els consumidors i consumidores en la compra de joguets i d'articles infantils a través de la xarxa. És el principal objectiu d’una eina desenvolupada per l’Institut Tecnològic de Producte Infantil i d’Oci, AIJU. Es tracta d’un còmic interactiu que proporciona consells pràctics per a ajudar a identificar llocs web de confiança per a la compra en línia, així com a valorar els aspectes de seguretat de joguets i altres articles.

També inclou un xicotet mòdul d'autoavaluació que permet a l'usuari saber si té els coneixements mínims per a prendre decisions informades com a consumidor. L'eina és gratuïta i està disponible en cinc idiomes: espanyol, anglés, italià, portugués i txec. De moment s'està realitzant una prova pilot per a validar el seu funcionament amb usuaris reals. L’eina estarà disponible a principi de l’any que ve i es podrà usar en qualsevol dispositiu amb connexió a internet.

L'eina s’emmarca en el projecte europeu E-COM 4 CHILDREN. Amb seu a Ibi, a l'Alcoià, l'AIJU es va crear fa 34 anys per a donar suport al desenvolupament del sector industrial jogueter.

També et pot interessar