Un arrestat per agressió sexual i dos més per violència de gènere en l’Arenal Sound

La Guàrdia Civil tramita més de 130 sancions per tindre o consumir drogues durant el festival i s’investiga mitja dotzena de persones per robatoris

Vista aèria d'un dels concerts més multitudinaris de l'edició de l'Arenal Sound que finalitzava el cap de setmana
Vista aèria d'un dels concerts més multitudinaris de l'edició de l'Arenal Sound que finalitzava el cap de setmana / Arenal Sound

Un detingut per agressió sexual i dos per violència de gènere. És una part de la nòmina d’onze detinguts amb què es va tancar l’Arenal Sound, que va celebrar-se a Borriana des del 30 de juliol fins al 4 d’agost, segons el balanç facilitat per la Guàrdia Civil. A més, s’investiga sis persones més per delictes relacionats amb robatoris i es tramiten més de 130 propostes de sanció per tindre o consumir drogues i per infringir la llei de seguretat viària.

El dispositiu policial, en el qual participaren més de 2.000 agents de la Guàrdia Civil, amb el suport d’agents de la Policia Nacional, la Local, els bombers i l’organització, ha acabat amb dues persones detingudes per violència de gènere, dues més per lesions, una més per agressió sexual, una altra perquè estava requerit per la justícia, una per tràfic de drogues, així com diverses persones que havien trencat mesures cautelars o alteraren l’orde públic, com detallen fonts de la Benemèrita.

A més, després d’aquesta edició del festival que acull Borriana, s’investiga mitja dotzena de persones com a presumptes autors de quatre furts i dos robatoris amb força. Així mateix, els agents han tramitat 123 propostes de sanció per la tinença o el consum de drogues i una quinzena per posar en perill la seguretat viària.

A totes aquestes iniciatives de sanció, cal afegir 18 infraccions administratives, la majoria per desobediència als agents, cinc per faltar al respecte a les autoritats i mitja dotzena per portar armes. En matèria d’estrangeria s’han cursat cinc denúncies, mentre que dues són per haver infringit la llei de transport ferroviari.

D’altra banda, els agents van rebre 111 denúncies penals per delictes que suposadament van tindre lloc durant els dies del festival. 

També et pot interessar

stats