Més de 2.000 guàrdies civils vetlaran per la seguretat de l’Arenal Sound

El dispositiu també farà controls per a evitar el consum d’alcohol i drogues al volant

Un dels concerts de l'Arenal Sound, que enguany es presenta "multitudinari"
Un dels concerts de l'Arenal Sound, que enguany es presenta "multitudinari" / Facebook Arenal Sound

Més de 2.000 agents de la Guàrdia Civil que treballaran colze a colze amb la Policia Local, voluntaris de protecció civil així com bombers, sanitaris i vigilants de seguretat privada. És el dispositiu de seguretat de l’Arenal Sound, el festival que se celebrarà fins diumenge a Borriana, que ha presentat aquest dilluns la subdelegada del govern espanyol a Castelló, Soledad Ten.

Tots ells integren un operatiu que s’encarregarà de “garantir el desenvolupament d'aquest festival conciliant la seguretat i la festa”, com ha expressat Ten. La subdelegada del govern espanyol a Castelló ha assegurat que els agents estan preparats perquè es combine “la seguretat i la normalitat” durant els dies del festival, que s’espera “multitudinari”.

El dispositiu comptarà també amb una embarcació, drons i un helicòpter. Els membres de l'efectiu faran tasques de seguretat ciutadana, investigació i control de trànsit per a evitar el consum d'alcohol i drogues al volant.

D’altra banda, l’organització instal·larà quatre punts violeta, que tindran el suport de personal de la Guàrdia Civil. La subdelegada també ha recordat que, a través del telèfon 016, es poden denunciar situacions de violència masclista o que, mitjançant l'aplicació Alertcops, qualsevol persona que veja o patisca una situació de perill pot advertir a les forces de seguretat. 

També et pot interessar

stats