Centenars de joves fan cua al sol per a accedir al càmping de l’Arenal Sound de Borriana

El festival, de l’1 al 6 d’agost, arranca amb dos dies de concerts de benvinguda aquest dimarts

El públic de l'Arenal Sound fa cua sota el sol per a accedir al càmping de l'Arenal Sound / Víctor Vidal / 'À Punt NTC'

El festival Arenal Sound de Borriana (Plana Baixa), que va esgotar els abonaments al cap de dues hores de posar-los a la venda el 16 d’octubre, arranca per fi a aquest dimarts amb dues jornades de prèvia amb concerts de benvinguda, seguit del festival pròpiament dit, que s’inicia dijous i finalitza el dia 6 d’agost. 

Tot i les altes temperatures, centenars de persones amb el càmping inclòs en l’abonament han començat a fer cua aquest dilluns de vesprada per adquirir les polseres d’entrada al recinte, que es reparteixen a la nit. Sota un sol de justícia i refugiats entre ombrel·les, els grups de joves s’acoblen per a guardar-li lloc a tot el grup. Accedir abans és, per a molts sounders, la clau per a poder aconseguir els millors llocs i instal·lar-se prop dels lavabos, l’ombra, les dutxes, el servei d'hostaleria i les barres de beguda.

En concret, el festival disposa de dues zones de descans i acampada, l'Arenal (amb l'aforament complet) i el de Malva-rosa (del qual encara queden abonaments disponibles al web. El festival ofereix un servei addicional de glàmping, amb comoditats extra, per un preu més elevat. Segons l'organització del festival, l'accés es fa de manera separada entre les entrades regulars i les VIP, raó per la qual la gent s'organitza per a fer cua amb previsió suficient.

S’espera que al llarg de la nit hi arriben més persones amb els seus vehicles o amb autobusos llogats des de diversos punts d’Espanya. 

El festival, que enguany celebra la 12a edició, porta al cartell artistes nacionals com Ptazeta, Quevedo o Saiko, i d'altres internacionals com Villano Antillano, Anuel AA, Jhayco, Nicky Jam o Mora.

També et pot interessar

stats