Anuel AA, Nicky Jam, Quevedo, Belén Aguilera i Ana Mena, primers confirmats de l'Arenal Sound

Amb tots els abonaments generals i VIP esgotats, el festival traurà a la venda les entrades de dia el 13 d'abril

Imatge d'arxiu d'una edició de l'Arenal Sound
Imatge d'arxiu d'una edició de l'Arenal Sound / Agències

L’Arenal Sound ha anunciat aquest dijous els primers artistes que participaran en la pròxima edició del festival, que se celebrarà de l'1 al 6 d'agost del 2023 a la platja de Borriana (Plana Baixa), que inclou grups del panorama nacional i internacional com Anuel AA, Nicky Jam, Quevedo, Morad, Danny Ocean, Ana Mena, Lali, Danna Paola, Nervo, Taburete, Dani Fernández, Marlon, Delaossa, Maldita Nerea, Belén Aguilera, Álvaro de Lluna, Villano Antillano o la Fúmiga.

Encara queda per revelar el nom d'un altre cap de cartell que actuarà el dijous 3 d'agost. Aquest nom es donarà a conéixer pròximament, segons ha informat l'organització del festival en un comunicat.

Amb tots els abonaments generals i VIP esgotats, el 13 d'abril a les 12:00 hores el festival traurà la prevenda de les entrades de dia per a la pròxima edició del festival. És l'última oportunitat per a assistir-hi, ja que no eixiran més abonaments a la venda. Els preus de les entrades de dia comencen en 35 euros i es podran comprar a través de la plataforma oficial de venda.

L’Arenal Sound espera atraure enguany més de 300.000 espectadors durant la setmana de l'esdeveniment. A més de les entrades de dia, també estan disponibles tots els productes i serveis del festival, com les zones de descans, els autobusos oficials o el glàmping.  

També et pot interessar

stats