Un aparatós accident a l’A-3, amb retencions de huit quilòmetres a Bunyol, marca la segona fase de l'operació especial de trànsit

Dos milions i mig de desplaçaments estan previstos a la Comunitat Valenciana per a totes les festes de Nadal

Retencions al quilòmetre 316 de l'A3
Retencions al quilòmetre 316 de l'A3 / DGT

Aquest dilluns, primer dia de l’any, s'acaben les festes per a molts que en les pròximes hores tornaran a la faena. L'aeroport i l'estació són una vegada més l'escenari d'eixides i arribades; també hi ha activitat a la carretera. Els viatges enguany estan marcats per la vaga de treballadors d'Iberia a l'aeroport de Madrid-Barajas, que va començar el 31 de desembre i que es prolongarà fins al 8 de gener. La parada ha afectat les connexions aèries de la Comunitat Valenciana amb la capital espanyola, però sense incidències destacades. 

L'aeroport d'Alacant-Elx ha registrat 240 vols i 203 el de València. En total, això suposa el desplaçament de 66.000 viatgers. També hi ha hagut molta afluència a les estacions de tren, amb un volum de passatgers especial a la Joaquim Sorolla de València. 

Però en aquests dies de festa els viatges són de manera majoritària per carretera. Dos milions i mig de desplaçaments estan previstos a la Comunitat Valenciana per a totes les festes de Nadal. La principal incidència d’aquest dilluns ha sigut a l’A-3 a l’altura de Bunyol en direcció a València, a causa d’un aparatós accident. El sinistre ha causat retencions màximes de huit quilòmetres. Per això la DGT recomana desviar-se a l’eixida de Setaigües.

També et pot interessar

stats