Últim diumenge gratis per a viatjar en Metrovalència, Tram d’Alacant i Tram de Castelló

Dos milions i mig d’usuaris s’han beneficiat d’aquesta mesura des del mes de maig

El TRAM de Castelló
El TRAM de Castelló / GVA

Aquest diumenge és l'última jornada de transport gratuït a Metrovalència, Tram d’Alacant i Tram de Castelló, una mesura que s'ha aplicat des del passat mes de maig i de la qual s'han beneficiat al voltant de 2,5 milions de persones.

Amb aquesta campanya, la Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat ha volgut fomentar l'ús del transport públic i contribuir així a la descongestió i a la reducció de la pol·lució de les ciutats, segons declara en un comunicat.

Amb tot, a partir del mes de setembre s'aplicarà un descompte del 30% en els abonaments i títols multiviatge dels transports que són competència de la Generalitat.

La gratuïtat dels diumenges en els transports públics de la Generalitat forma part del conjunt d'accions previstes en el Pla Reactiva per a fer front a l'actual crisi energètica i per a pal·liar els efectes de la inflació en les llars valencianes.

Durant aquest any, la Generalitat també ha aplicat deduccions a través de l'Autoritat del Transport Metropolità de València (ATMV) reduint les tarifes fins a un 50% i posant en marxa la integració tarifària amb el servei de rodalies a través de la targeta SUMA. 

També et pot interessar

stats