La targeta SUMA s'ampliarà a tot el servei de rodalies de València a final d'any

La reducció de preus i zones del TRAM d’Alacant arribarà abans de l’estiu

Imatge d'arxiu de Metrovalencia
Imatge d'arxiu de Metrovalància / Generalitat Valenciana

La targeta SUMA, que permet viatjar amb el mateix bitllet en Metrovalència, l'EMT, Metrobús i trens, s'ampliarà a tot el conjunt de rodalies de Renfe a la fi d'any, segons ha anunciat aquest dimecres la consellera d'Obres Públiques, Rebeca Torró.

Torró s'ha pronunciat així en la seua primera compareixença a les Corts des que va assumir la cartera, on també ha anunciat la reducció de preus i zones del TRAM d’Alacant abans de l'estiu, mesures que emmarca en l'objectiu d'incentivar el transport públic per a tindre una mobilitat "sostenible i eficient". 

A més, ha afirmat que el mes de juliol començaran les obres de modernització de l'estació d'autobusos de València, per millorar la infraestructura i atendre la demanda d'una estació "digna".

Torró ha reivindicat l'aposta de la conselleria pel ferrocarril i el tramvia, així com l'impuls del transport públic interurbà per carretera amb el nou mapa concessional, del qual ja es té una concessió en servei, entre Vinaròs, Benicarló i Peníscola, hi ha set en licitació i a final d'enguany es licitaran tots els projectes de servei públic.

Pel que fa a la xarxa viària, la consellera ha destacat el desdoblament de la carretera Santa Pola-Elx, on el tram entre Valverde-Vereda de les Cendres ja està acabat, amb una inversió de 2 milions d'euros, i al setembre començaran les obres del segon tram, amb un pressupost de 2,5 milions.

El tercer tram, que té un import de 3,4 milions d'euros, està en procés de licitació, i de l'última fase, de 2,3 milions, s'estan preparant els corresponents plecs, ha explicat Torró.

També et pot interessar

stats