Viatjar entre Alacant i Dénia serà més barat: la Generalitat redueix a la meitat les zones tarifàries del TRAM

Ferrocarrils de la Generalitat treballa per a incloure en el sistema metropolità de l'Alacantí els municipis d’Elx, Crevillent i Santa Pola

La Generalitat redueix a la meitat les zones tarifàries del TRAM / À Punt NTC

Viatjar entre Alacant i Dénia en tren serà més barat i més senzill abans d'aquest estiu. La Conselleria de Mobilitat reduirà a la meitat les zones tarifàries que actualment té el TRAM. 

El sistema tarifari del TRAM d'Alacant és un poc confús per a l'usuari. A hores d'ara hi ha sis zones diferents i tres més de transició, cosa que complica tindre clar el bitllet que s'ha de traure. Abans que arribe l’estiu, les sis zones quedaran reduïdes a tres, que coincideixen amb les comarques de l'Alacantí, la Marina Baixa i la Marina Alta. 

Els usuaris del TRAM d'Alacant veuen amb bons ulls la simplificació tarifària i més encara si implica una reducció dels preus. També beneficiarà el turisme que visita les comarques del sud, amb una mobilitat més senzilla. 

El conseller i la direcció de Ferrocarrils de la Generalitat també treballen per a integrar Elx, Crevillent i Santa Pola en el sistema metropolità de l'Alacantí i unificar les tarifes de tots els transports públics de la zona. A més, Arcadi España ha anunciat la reobertura de L-9 del TRAM, entre Benidorm i Dénia abans que acabe l'any. 

També et pot interessar

stats