Últim dia d'inscripció en el sorteig per a poder veure la mascletà des de l’antic edifici de Correus

La Generalitat sortejarà cinquanta entrades dobles per cada mascletà entre l’1 i el 18 de març

Mascletà a la plaça de l'ajuntament de València
Mascletà a la plaça de l'ajuntament de València / À Punt Mèdia

Comença el compte arrere perquè acabe el termini d’inscripció en el sorteig de cinquanta entrades dobles per a poder veure la mascletà del dia 1 al 18 de març des del Palau de les Comunicacions (antic edifici de Correus). En total, 1.800 persones podran gaudir de l’espectacle pirotècnic de la plaça de l’Ajuntament de València durant totes les Falles.

El termini, que va començar el dia 19, acabarà a les 23:59 d’aquest divendres, 23 de febrer. El sorteig serà el dia 26 i les persones afortunades rebran un SMS al telèfon que hagen facilitat en el formulari d’inscripció. A més, hi haurà una llista d’espera per a les possibles baixes i renúncies a última hora. Si algú que té entrades finalment no hi pot anar, li ho pot comunicar a l’organització a través del mateix número on va rebre l’avís que li havien tocat les entrades. 

Per a poder participar-hi, només cal estar empadronat o empadronada en qualsevol municipi de la Comunitat Valenciana i registrar-se en la pàgina web que ha habilitat la Generalitat.

També et pot interessar

stats