S'obri el termini per a inscriure's en el sorteig de les entrades per a veure la mascletà des de l'edifici de Correus

L'Ajuntament de València també permet, des d'aquest dilluns, optar a una de les localitats per a veure l'espectacle des de la casa consistorial

Vista de la plaça de l'Ajuntament de València des del Palau de la Comunicació / À Punt NTC
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
15 de febrer 2024 - 17:05 Actualitzat: 19 de febrer 2024 - 15:44

Aquest dilluns s'obria el termini per a inscriure's en el sorteig de cinquanta entrades dobles diàries per a veure la mascletà de València des del balcó de l'antic edifici de Correus, immoble propietat de la Generalitat. Aquest dilluns també s'obria el termini per a inscriure's en el sorteig que farà el consistori valencià i que permetrà a 380 veïns empadronats a la ciutat veure la mascletà des de l'ajuntament.

Enguany la Generalitat ha decidit obrir al públic el conegut com a Palau de la Comunicació perquè la ciutadania puga gaudir dels espectacles pirotècnics que cada dia es dispararan a la plaça, a les dues de la vesprada, des de l'1 fins al 18 de març, atés que per al dia 19 no hi haurà passes. Se sortejaran cinquanta entrades dobles perquè cada dia un centenar de persones puga gaudir de l'espectacle pirotècnic des d'una de les sales. 

En total, 1.800 persones podran disfrutar de la mascletà des d'aquestes vistes privilegiades. Poden optar els ciutadans majors d'edat i que estiguen empadronats en algun municipi de la Comunitat Valenciana. El sorteig serà el 26 de febrer. Per a participar cal inscriure's en el web que ha habilitat la Generalitat.

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, explicava, en declaracions a À Punt que es tracta “d’un procés participatiu, molt il·lusionant i molt bonic” gràcies al qual tot el món podrà tindre “aquest privilegi, que abans era per a alguns i ara serà per a tots”.

El compte arrere per a l’espectacle ja s’ha posat en marxa i, durant aquests dies, els tècnics repassen cada racó de l’edifici per a elaborar un pla d’autoprotecció per a esdeveniments pirotècnics, i assegurar-se que tot estiga llest per a gaudir de l’explosió de les carcasses des d’una posició privilegiada sense perill. 

D'altra banda, aquest dilluns també s'obria el termini per a optar a les 380 localitats gratuïtes per a veure la mascletà des del balcó de l'Ajuntament de València. En concret, se sortejaran deu invitacions per a dues persones cada dia des de l'1 fins al 19 de març. Podran participar en el sorteig les persones majors d'edat empadronades a la ciutat que ho hagen sol·licitat prèviament per mitjà del formulari publicat en el web de l'Ajuntament. El termini finalitza dimecres a les 23:59 h. El sorteig s'efectuarà dilluns 26 de febrer, a les 11:00 h, a la sala de premsa municipal.

També et pot interessar

stats