L'Ajuntament de València sortejarà 380 invitacions per a veure la mascletà des del balcó

Hi haurà deu invitacions per a dues persones cada dia des de l'1 fins al 19 de març

Imatge d'arxiu del balcó en una mascletà
Imatge d'arxiu del balcó en una mascletà / Ana del Castillo (Shutterstock)

La regidoria de Falles de l'Ajuntament de València sortejarà 380 passes per a veure la mascletà des del balcó de l'Ajuntament de València. En concret, se sortejaran deu invitacions per a dues persones cada dia des de l'1 fins al 19 de març.

Podran participar en el sorteig les persones majors d'edat empadronades a la ciutat que l'hagen sol·licitat prèviament per mitjà del formulari publicat en el web de l'Ajuntament.

Segons fonts municipals, el termini d'inscripció comença dilluns 19 de febrer a les 00:00 h i finalitza el dimecres 21 de febrer a les 23:59 h. El sorteig s'efectuarà dilluns 26 de febrer, a les 11:00 h, a la sala de premsa municipal.

Les persones afortunades rebran un correu electrònic de l'Ajuntament de València amb la confirmació de la cita i, posteriorment, les invitacions, que seran per a un dia en concret i no es podran canviar de data.

En cas que algú tinga mobilitat reduïda i necessite accedir amb cadira de rodes, donades les circumstàncies del balcó municipal, se li proveirà un altre espai de la Casa Consistorial.

El regidor de Falles, Santiago Ballester, ha manifestat la voluntat "que tots els ciutadans empadronats a la ciutat tinguen l'opció de veure la mascletà des del balcó municipal, si així ho desitgen".

A més d’aquestes entrades, la Generalitat en sortejarà 1.800 més per a veure les mascletaes des de l’antic edifici de Correus.

També et pot interessar

stats