Un xic de 19 anys assassina l'exparella de 17 a Totana

La Guàrdia Civil trobà el cos de la jove en un traster i el xic ha reconegut ser autor del crim

Traster d'un edifici de Totana on el detingut, i exparella de la víctima, havia amagat el cos sense vida de la jove
Traster d'un edifici de Totana on el detingut, i exparella de la víctima, havia amagat el cos sense vida de la jove / Marcial Guillén

La localitat murciana de Totana lamenta aquest dimecres un nou cas de violència masclista, que s’ha cobrat la vida d’una de les veïnes, menor d’edat, i que feia 24 hores que havia desaparegut. El cos sense vida de la jove de 17 anys l’han trobat aquesta matinada en el traster del domicili d’un xic de 19 anys, que ha quedat detingut i ha consetat ser l'autor del crim.

La família de la xica n'havia denunciat la desaparició aquest dimarts. Només unes hores després, al voltant de les tres de la matinada, les forces de seguretat trobaven el cos al traster. La Delegació del Govern contra la Violència de Gènere ha confirmat que es tracta d'un crim masclista. De manera que la jove de Totana es converteix en la tercera víctima en el que portem d'any.

No constaven denúncies prèvies per violència de gènere i diversos mitjans apunten que la parella havia tingut una relació sentimental, ja finalitzada. La investigació haurà d’aclarir aquest cas que, per ara, només té un únic detingut per l'homicidi. 

En el que portem d'any, tres dones han mort a causa de la violència masclista. Des del 2003, aquesta xifra creix fins les 1.129 víctimes.

També et pot interessar

stats