Tres víctimes més eleven a quatre els ofegats a la Costa Blanca en només dos dies

Les platges de Calp, Oriola i Elx es cobren la vida de tres homes, mentre que els sanitaris aconsegueixen recuperar-ne un altre amb símptomes d’ofegament a Benidorm

Tres víctimes més eleven a quatre els ofegats a la Costa Blanca en només dos dies / À Punt NTC

La mar s’ha tornat a cobrar tres víctimes, a Calp, Oriola i Elx, que eleven a quatre la tràgica xifra d’ofegats en només 48 hores a la Costa Blanca. Es tracta de tres homes, i en tots els casos, a pesar dels esforços dels mitjans sanitaris, no van poder fer res per salvar-los la vida després de traure’ls de l’aigua inconscients. A més, un altre banyista de Benidorm va requerir assistència sanitària en patir símptomes d’ofegament.

En el primer cas, la víctima era un home de 82 anys. El van rescatar de la mar, a la platja de l’Arenal-Bol de Calp inconscient, segons han confirmat des del Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències de la Generalitat (Cicu). A pesar que el metge de l’ambulància SAMU que va acudir fins a esta platja li van practicar les tècniques de reanimació cardiopulmonar avançada i altres d'estabilització, no van aconseguir salvar-li la vida.

Poc després es registrava un altre ofegament, en este cas en la cala Lo Capitán d’Oriola, i quan van arribar els serveis sanitaris únicament van poder certificar la mort. A estes dos víctimes, cal afegir la d’un altre home, de 50 anys, que perdia la vida en l'aigua de la platja de la Marina d'Elx.

El cas d’un altre home, de 80 anys, a qui van rescatar d’aigües de la platja de Ponent de Benidorm va tindre millor final. En esta ocasió, va respondre a les maniobres de recuperació i posteriorment el van portar a l’hospital de la Vila Joiosa, com aclareixen fonts del CICU.

Els tres ofegats d’este dilluns s’afigen a l'home de 48 que va morir el cap de setmana en una platja de Benissa.  

També et pot interessar

stats