Mor ofegat un jugador de voleibol de quinze anys a la piscina d'un hotel de Benicàssim

El jove competia al Campionat d'Espanya Cadet que es juga a Castelló de la Plana

Ambulància del SAMU
Ambulància del SAMU / CICU

Un jove de quinze anys ha mort este divendres de matí ofegat a l'hotel Trinimar de Benicàssim. És un jugador de voleibol que competia al Campionat d'Espanya Cadet que es juga a Castelló de la Plana. L'avís ha arribat a les 11:20 hores, moment en el qual s'ha alertat el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU), per a explicar que l'havien tret inconscient de la piscina de l'establiment turístic.

El CICU ha mobilitzat una unitat del SAMU i l'equip mèdic ha fet la reanimació cardiopulmonar avançada i altres tècniques de recuperació al xiquet, de quinze anys, però no hi ha hagut resposta i han confirmat la defunció. L'autòpsia revelarà les causes de l'ofegament.

La Real Federació Espanyola de Voleibol ha publicat un comunicat lamentant esta mort. En ell, la federació explica que el jugador estava a la piscina al costat dels seus companys durant el matí lliure que atorgava el calendari de competició. "Este tràgic esdeveniment ha entristit a la família del voleibol espanyol, que ha perdut una jove i entusiasta promesa d'este jove", diu el comunicat.

Minut de silenci en tots els partits

"La Reial Federació Espanyola de Voleibol expressa les condolences a la família del jugador, a la Federació Gallega de Voleibol i al Club Sant Sadurniño per la irreparable pèrdua i, en la memòria del jugador, ha decretat un minut de silenci en tots els partits de les competicions estatals que es juguen a Espanya este cap de setmana", conclou.

En un sentit semblant, la Federació de Voleibol de la Comunitat Valenciana ha lamentat la mort del jove esportista, que pertanyia a l'Aldebarán San Sadurniño.

També et pot interessar

stats